Борисов: Ще предложим Митов за премиер и ще върнем мандата

0
"В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен", заяви Борисов
"В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен", заяви Борисов Видео: Фейсбук

Ако дойде нашият ред да получим мандат, ще предложим на праламентарната група за минитър- председател Дани Митов и веднага ще върнем мандата. Това е единственото, което зависи от нас"

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от NOVA.

По думите му небивалата конституционна криза, в която ни е вкарал Радев с неговите марионетки партии, достига върхове.

„Ще представим отпред пред Президентството състав на кабинет за да могат  хората да сравнят това, което предлагаме ние с предложението на всички останали", уточни лидерът на ГЕРБ.

Както сме заявили, искаме да стоим много далеч от всичко, което се случва в българската политика в този момент. Когато започва предизборната кампания, партиите слагат на плакатите си слоган. Нашият е ред в хаоса. В последните дни няма български политик, който да не каже хаос. Нашият слоган се оказа верен. Време е за друго казват от ИТН. Видяхте кое е другото – хаос. БСП казват сигурност в промяната. Много се забавлявам, когато уважаваната от мен г-жа Нинова говори за модела „Борисов”. Не мога да си обясня как толкова провалили се партии си позволяват да говорят с такъв тон”, ”, коментира още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари