Лена Бориславова: Къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?!

0
Постът на Бориславова е в отговор на заявлението от днес на лидера на ГЕРБ, че е готов на коалиция с ПП
Постът на Бориславова е в отговор на заявлението от днес на лидера на ГЕРБ, че е готов на коалиция с ПП Снимка: Фейсбук

Лена Бориславова отговори на днешните мераци за коалиция на Бойко Борисов във фейсбук профила си

Ето какво написа преди малко началничката на кабинета "Петков": "Въпрос: къде беше тия 12 години и защо не ги направи тия работи, Бойко?!"

Бориславова допълва поста си в социалните мрежи с коментар на Иван Христанов:

"„Аз обичам да се правим на луд, ама вие, г-н премиер, се правите много успешно”.

И. Гешев

Борисов упорито отбягва да отговори на три въпроса:

1. Защо 12 години не реши проблеми с липсата на върховенство на закона, а сега изведнъж започна да се натиска на хората, които започнахме истинска работа?

2. Защо 12 години не построи газовата връзка с Гърция, за реална диверсификация, но набързо даде 3 милиарда за Турски поток, от който няма да видим и една молекула газ?

3. Защо 10 години опъваше чадър над фирмата, контролираща всичко на Капитан Андреево, с цената на доверието на европейските ни партньори и (не) приемането на България в Шенген? Изведнъж се загрижи за евроинтеграцията.

Евроатлантизмът иска не думи, а дела!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    Ани
    През тези 12 години, аз и семейството ми живяхме в България, и живеехме по-добре от сега. Толкова некадърно управление на България, не съм си и помисляла, че може да ни сполети.
  • -3
    3
    плюс-минус
    Освен Лена, и Бойко е един от разрушителите на България. Цели 12 години, като през първите 4 години остави пенсиите без нито една стотинка индексация. Защо? Защото Станишев ги бил повишил с 10 процента. Та освен тогава, то и сега сме с най- ниските заплати и пенсии в Европа. Беднотия до шия. Тези пък от ПП и техните съдружници в управлението, пак и отново повлякоха България към дъното. По некадърност ПП удрят в земята всички други партии. И се питам: как пък за 30 и няколко години нито един от управляващите, загробили промишленост, предприятия, селско стопанство, здравеопазване, образование, не влезе в затвора. Ама пък си натрупаха пачки, имоти, авоари в чужбина. Крадат като за последно. Всичките вкупом.
  • 1
    2
    реалист
    Умна млада жена, независима, смела и свободолюбива. Не може да направиш за 7 месеца, това което другите не са направили за цели 12 години,и са се обогатили също.
  • -7
    1
    Ани
    Коя е тая, че да говори на Бойко. И с какво се изяви, че да й обърнем внмание. Една от разрушителите-случайни и некадърни. Какво видяхме през тия 7 месеца-нищо и радруха, неспособност и говорене, арогантност и обиждане. Ние знаем кога живеехме добре и кога България беше управлявана добре. Аз, ако се справям толкова зле на работното си място, колкото ПП в управлението на държавата-ще си изгоря дипломата. Язък, за потрошените пари за курсове в Харвард
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари