Бойко, като убиеш Босия, направи му паметник и му резни лентичката!

1
И да почерпиш, Бойко, че ти се е махнал от главата
И да почерпиш, Бойко, че ти се е махнал от главата Снимка: Арда нюз / архив

Бойко, като убиеш Босия, направи му паметник и му резни лентичката. 

Пари за паметника вземи по някоя европейска програма, че парите на държавата са нужни за охраната на Пеевски. И на паметника да пише " Тук лежи един от последните българи и аз, Бойко Борисов му взех живота за да запазя властта си и да продължа да грабя умиращото стадо останало по земите български".

И викни Московски да ти държи лентичката. И Караянчева викни да хвърли шепа пръст, ще и отива. И китки и венци да сложите, купени с партийната субсидия, платена от стадото. И реч една дръпни за западните Балкани и как нямаш къща в Барселона. Ще е уместно. 

И да почерпиш, Бойко, че ти се е махнал от главата. Както двата милиона българи, дето прокуди от родината им, както си пожела и за майките на деца с увреждания. 

И да ти кажа, Бойко, още шестима българи обявиха гладна стачка в подкрепа на Босия. Така че, цяло гробище подготви и си наточи ножицата. За лентички за смърт

А на все още живите и будни българи ще кажа, не ни трябват милиони, няколко хиляди българи са достатъчни за да излезем и изринем злото, което ни убива и играе хоро на гробовете ни. Няколко хиляди българи, осъзнаващи нуждата от действия и запазили любовта си към род и Родина и стремежа си към свобода и справедливост. Събирайте се и преодолейте различията си, осъзнайте, че силата ни е в солидарността. Нека първо спечелим битката срещу мафията, после ще се делим и редим всичко останало. 

БОЕЦ водим тази битка.

Сили за теб, бачо Кольо!

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари