Какво тук значи някаква си личност? Смърт, а след нея червей!

0
Корави момчета са премиер Борисов и министър Московски! В крайна сметка, решението им е да убият Босия
Корави момчета са премиер Борисов и министър Московски! В крайна сметка, решението им е да убият Босия Снимка: Булфото / Архив

Корави момчета са премиер Борисов и министър Московски! В крайна сметка, решението им е да убият Босия. Зная.

Какво тук значи някаква си личност? Смърт, а след нея червей. Това е толкоз просто и логично, както би казал поетът. Добре, Босият ще умре в защита на лични духовни ценности и устояване на неосъзнати граждански права от едно изгубено в гонене на вятъра народонаселение. Ще умре човек, за да живее животното. Саможертва на дух, в името на материята, която евентуално може да се сдобие с дух! Много евентуално.

Впрочем, някой спомня ли си вече колко човешки живота бяха погубени от престъпници, облечени с държавна тога?

Чакърът, бедният! Голтакът, който се страхуваше от всичко и от всеки, придобил тези отклонения след дълги побоища в комунистическия затвор. За нищо. Разстрелян като куче с гранатомет, в името на личен пиар на един болен мозък. Комплексар с власт, оторизиран да изпълни екзекуцията лично от един оскотял цар и един мръсен агент на комунистическата държавна сигурност, тогава президент.

Колко български граждани се поляха с бензин и се запалиха пред президентството, на улицата или в домовете си? Колко от техните имена обявиха публично и колко скриха? Колко невинни души положиха живота си в знак на протест към мафиотското управление на държавата? Колко човека се самоубиха през последните 10 години, ограбени или изнудвани от стройната система на политическата мафия?

Стабилност? Стабилни са тези, които продължават. И няма да спрат своя поход за мир и любов между човешките същества. Ще падат и ще горят в огъня на вътрешната си революция пред очите на вечно лицемерната Европа. И като достойни европейци-българи, ще продължат да се самозапалват, обесват и разстрелват. Все от изобилие на европейски ценности!

Лудите, лудите - те да се живи, нали?

Босият ще умре, но ще се роди още една светла звезда, която да огрее пътя на истината. А единствената проста истина у нас е, че цялото зло над главите на хилядолетната българска нация се причинява от шепа бандити, долни престъпници с болни мозъци, допълзяли по незаконен начин до абсолютен държавен имунитет...

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари