БОЕЦ: В понеделник ще блокираме МС. Да видим как Радев ще прати полицията срещу нас

3
Искам да видя как гражданите ще се изправим срещу това зло за пореден път
Искам да видя как гражданите ще се изправим срещу това зло за пореден път

Не се страхувайте. Гълъбите на Радев се страхуват повече

Министъра на енергетиката се скри от БОЕЦ и гражданите и прати секретарката си да ни обяснява, как не можел да се срещне с нас. Иначе са големи тигри и смелчаци в кабинетите си и пред мисирките, когато говорят как договора с ГАЗПРОМ бил неизбежен. Неизбежно е само тяхното отстраняване.

В понеделник блокираме Министерски съвет и опъваме палатковия лагер пред централния вход. Искам да видя как Радев ще размаха юмрук и ще нареди на полицията да вдигне палките срещу БОЕЦ и гражданите. Искам да чуя как гражданите скандират под прозорците на президента и премиера "МУТРИ ВЪН". Искам да видя как Борисов, Доган, Гешев и Копейкин ще защитават Радев, да видя как цялата пета колона ще се обедини да пази интереса на господаря си от Кремъл.

И да видя как гражданите ще се изправим срещу това зло за пореден път. Смелост, твърдост и решителност.

Забиваме знамената пред Министерски съвет и продължаваме битката. Това е същата битка срещу мафията и корупцията, която водим от години, просто сега враговете са повече, но и по-слаби.

Носете си палатки, топли дрехи за през нощта, дъждобрани, храна и вода. Носете си и знамена с дълги и здрави дръжки. Вземете си отпуски, почивки, компенсации, осигурете си време. Няма да позволим да ни върнат в блатото на ГАЗПРОМ и мафията. Елате и не се страхувайте, те се страхуват повече.

Битката продължава.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    8
    ге0рги е шпионин
    Колко е просто решението - без американски посланик в България, без американски нпо-та в България... Е, Русия изгони американските нпо-та и не тровят живота им, нито пропагандират в образователната им система! Дано някога и в България се върне животът без америка! Дано и българофобите/русофобите го забележат, но те са платена, а други от тях са с промит мозък т.е. не им е останал мозък. ге0рги само трябва публично да си признае, че е американски шпионин, за да е покаже, че има съвест, но уви - съвест няма, но е натъпкан вече с $$!
  • -1
    7
    Българин
    Ей паляк що не го лапаш на трупа бай бидон американска подлого, грозна и дебела!
  • 0
    6
    darkaveng
    Боже, прати им поличба и си ги прибери, че бактън от идиоти! А как боец започнаха, а къде се свършиха! Евроджендърчета недоклатени, Сър! Анадънму?
  • -1
    5
    Лена
    На каква работа да ходи, като е финансиран от американска фондация! Той е агент на чуждо влияние! Случайно ли е, че всички тези агенти на сащ се активизираха?!
  • 2
    4
    Този
    Ходили на работа в кой завод или предприятие има трудов стаж .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари