БОЕЦ: Маркирахме със знака Z позора на министерството на енергетиката!

7
Повръща ми се от тези хора вътре, страхливци и национални предатели, заяви лидерът на движението Георги Георгиев
Повръща ми се от тези хора вътре, страхливци и национални предатели, заяви лидерът на движението Георги Георгиев Снимка: Кадър Фейсбук

Повръща ми се от тези хора вътре, страхливци и национални предатели, заяви лидерът на движението Георги Георгиев

Около двайсетина души, присъстващи на организирания от гражданско сдружение “БОЕЦпротест, обрисувана прозорците на Министерството на енергетиката със задраскан символ като символична проява срещу евентуално подновяване на доставки по договора с “Газпром”.

Протестиращите са опънали палатков лагер пред Министерския съвет, а след кратко шествие до сградата на енергийното министерство те поискаха среща с ресорния министър, предава БНР.

Според тях, “Русия е терористична държава” и “договорът с “Газпром” заробва България”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    darkaveng
    Защо това нпо-ско джендърче, на хранилка на фащ, не е в ареста на МВР, по обвинение в хулиганство? И най-накрая стана ясно, откъде "боец" вземат класифицираната информация - от козяк! Де гиди национални предатели, но ... "Видов ден" ще дойде! А тогава ... какво? Анадънму?
  • 2
    3
    Гошо куче лошо
    Баси вандала е тоя. Идват избори. Чудят се как да изпъкнат и да се харесат. Супер долно.
  • 9
    2
    ...
    двайсетина човека ли са толкова недоволните, че си позволяваш да вандалстваш по правителствени сгради ? сега трябва да го арестуват и да заплати щетите по заличаването. на всички е ясно, че е получил от новонапечатаната тоалетна хартия на краварите.
  • 5
    1
    Русенец
    Георги тебе трябва да те вкарат в Белене и бой с палка до припадък псевдо боклук! Айде признай че го лапаш всяка вечер на ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПСЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари