Беззаконието като начин на живот!

0
Грузинец заплашва жена с осакатяване и убийство
Грузинец заплашва жена с осакатяване и убийство

Елица Стоименова входира Жалба до Софийска Районна прокуратура за заплахи за осакатяване и за живота ѝ.

Заплахите са от грузински гражданин на име Давид Коблианид. Документите от жалбата й от 4 РПУ в София до Софийска Районна Прокуратура пристигат след 2 месеца и 8 дни закъснение от подаване на жалба за заплахи за осакатяване и убийство от лицето Давид Коблианидзе в 4 Районно Управление в София, поради висящи от лицето дългове към Стоименова нежелание за изплащане на дължимото той решил да си я заплашва, че ще я осакати и убие ако си иска дължимото.

И още за беззаконието като естествен хабитат можете да прочетете в жалбата по-долу.

Публикуваме документа с корекции според изискванията на GDPR. Откъси от документа съобразени с изискванията на GDPR прилагаме по-долу.

Според Стоименова корупция в оперативната полиция и прокуратурата за неща касаещи здраве и живот, трябва да бъде пресечена на мига, незабавно, сега, за вчера и не бива да се допуска на никоя цена. Не знам заплатите ли ще им увеличават или ще ги наказвате и уволнявате или и 2-те, но това УЖ “полиция” да се наема от един престъпник чужденец срещу български гражданин, на който престъпникът дължи маса пари и заплашва, за здравето и живота му в опит да избяга от кражбите и дълговете си е НЕДОПУСТИМО.

Да не стане от едните дългове – МЕТЕЖ ЗА СМЯНА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!, коментира Стоименова. Щот и това мога, ако някой се съмнява трябва да пробваме! И като Виктория Данчила ще Ви взимам колите и ще Ви бутам по затворите, ако искате и 90 на 100 невинни като Иванчева.

Жалбата до Прокуратурата с входящ номер е изпратена и до Българския Хелзинкски Комитет и оттук натам при липса на реакция и въздаване на справедливост отиваме в Страсбург и там и Цецко и Коблианидзе няма да Ви хареса филма и на двамата обещавам и толкова скъп ще Ви дойде, че може и да си полежите даже, коментира още Стоименова. Ако в България някой може да те нарежда, заплашва, че ще те осакатява и убива теб и цялото ти семейство, защото той ти дължи пари, то по-добре да я закрием тая държава СЕГА или който го е допуснал или го практикува да си полежи в Европейски културен затвор с обмен на кислород и лекарства, да не ми се прави на отворен!

За да спрем да живеем в УЖ България!

По свидетелски разказ на Елица Стоименова.

Източник: АЛАРМА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари