Българи по света, съзнавате ли какво всъщност искате да направите?

1
Само да припомня, че съвсем доскоро, буквално до онзи ден, кладите за живи и напълно невинни хора в Европа и САЩ горяха и изгориха милиони човешки души
Само да припомня, че съвсем доскоро, буквално до онзи ден, кладите за живи и напълно невинни хора в Европа и САЩ горяха и изгориха милиони човешки души Снимка: Dunavmost, архив

Кой задава нашите исторически стандарти

Българите от САЩ ще гласуват, за да станем всички ние истински американци. Българите от държавите в ЕС ще ни направят с гласа си истински европейци. Българските турци, живеещи в Турция, които не знаят една дума на български език, ще гласуват под строй и ще ни направят истински поданици на негово величество падишаха.

Абе, българи да искаш по света! Изгубени в превода души.

Българските българи пък искат да си останат само българи - Владетели на най-старата държава в Европа, най-богатата в целия свят /ако изолираме грабежа/ и най-либералната територия в която още от Средновековието, не е имало изгорен на клада, въдворен в затвор или убит хомосексуалист, нито цветнокож. Нашите гени не познават расизма.

Само да припомня, че съвсем доскоро, буквално до онзи ден, кладите за живи и напълно невинни хора в Европа и САЩ горяха и изгориха милиони човешки души. Днес, вече те ще ни учат на хуманизъм и човешки права. Те ще задават нашите исторически стандарти.

А вие, българи по света, съзнавате ли какво всъщност искате да направите?

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари