Нова маркировка покрива дупките по булевард "България"

1

Булевард "България" в Русе е осеян с дупки и положението всяка изминала година се влошава.

Преди повече от 10 години се извърши некачествен ремонт на булеварда, който остана незаконен, защото не получи акт 16 и все още се води строителна площадка.

Трафикът от леки автомобили и камиони е изключително натоварен, но изглежда това не е приоритет на Община Русе и Агенция „Пътна инфраструктура“. Булевардът, който разделя на две Русе е много опасен и заради многото преминаващи пешеходци и честите тежки катастрофи с жертви.

Областният управител на Русе Галин Григоров преди няколко месеца заяви, че най-накрая ще се направи ремонт, да се оправи зоната, която се наводнява при всеки дъжд, и булевардът ще получи акт 16.

Сега виждаме и първите резултати - строители кърпят дупките, но изглежда, че асфалта не е стигнал за всички кратери по булерда. След това някой със сериозна "инженерна мисъл" е положил нова маркировка върху дупките, които представляват опасност за шофьорите. 

С тази нова маркировка няма как да не забележим "видимите" резултати в Русе. Може да има дупки по улиците, но в крайна сметка те са с маркировка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари