Дневен хороскоп за 19 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Предстоят промени, които ще променят нещата.

Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция. Не се поддавайте на исканията си за промени, които не сте предвидили или са плод на ваше внезапно хрумване. Бъдете готови да покажете милите си чувства и да засвидетелствате внимание на своя любим човек. Не показвайте задоволството си от започнатото.

Овен

Вторник се изпълвате с неудовлетворение и влизате в излишни конфликти. Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Проблеми, поради невъздържаност, застрашават Овните утре. Силно изразен късмет. Не бъдете прекалено резки с околните.

Телец

Запомнете, че утре вие сте човека, който ще успее да го доведе до успешен край труда на много хора. В желанието си за изява и напредък сте склонни към прибързани постъпки и рискови решения, което е потенциален източник на неприятности. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти. Природата ще ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Не бързайте да уговаряте инвестиции.

Близнаци

Рискувате да разочаровате деловите си партньори. Подвластни сте на емоцията. Наличието на шанс няма да е проблем през утрешния ден за голяма част от Близнаците. За Близнаците е характерен силен късмет през утрешния ден, който предоставя чудесни възможности за успех в желаните от вас сфери и направления. Най-много да се почувствате виновни след това.

Рак

Осланяйте се на прагматичната си мисъл и не робувайте на емоциите си. Очаквайте приятни сюрпризи и изненади. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си. Непредвиден разговор ще ви въодушеви и зареди с положителни емоции.

Лъв

Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Започва период, когато вие може да мечтаете и може да ви споходи чудесно вдъхновение, което да ви помага в творчеството. Любовна авантюра ще ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Бъдете внимателни. Възможни са грешки, недоразумения и конфликти с хората от обкръжението ви, заради несъгласие и разминаване на мненията, а вие упорито отказвате да приемете чуждите.

Дева

Може да се справите с всяко положение, използвайки своето чувство за хумор. На работното място ще се радвате на спокойствие.Отношенията и с колегите и с близките ви хора са хармонични. Идеите ви са оригинални. Впечатляваща нервност ще завладее Девите утре, а ситуацията явно е свързана със специфични делови обстоятелства, раждащи доста притеснения. Бъдете готови утре да действате бързо, тъй като ще станете свидетели на постоянно променящата се ситуация около себе си.

Везни

Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Трябва ли да се срамувате от постъпките си?. Хората около вас ще ви помагат, така че няма да сте сами в начинанията си. По-добре е да не надскачате възможностите си и да си наложите спокойствие, каквото и да става около вас. Въздържайте се и за да не навредите на себе си, губейки енергия и уважение.

Скорпион

Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Ако ги осъществите, се отнасяйте към тях предпазливо и не бързайте да възхвалявате почти непознатите. Маловажно на пръв поглед събитие ще ви сближи с някого и ще постави началото на дълготрайно приятелство, а може би и на нещо повече. Светът е чудно място, нали?. Може да обърнете внимание на партньорските си отношения и на дома си в вторник.

Стрелец

С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Владеете ли повишената си нервност, ще разполагате с възможност за успешни уговорки относно поемане на допълнителни задачи, но това явно няма да е по силите на мнозина от зодията. Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Всичко е във вашето отношение, променете го!. Няма да липсват новости, благодарение на които ще обновите плановете си за идващите дни.

Козирог

Помнете, че ключовата дума на периода е „свобода“, така че необоснована ревност и всеки опит за задушаване на човека до вас или спрямо вас може да предизвика бурна реакция. Утрешният ден ще ще е нервен и ще донесе кавги на мнозина от бизнеса. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. Оставете да ви водят добрите намерения и желанието да направите всичко по най-добрия начин, тогава ще привличате именно такива партньори.

Водолей

Звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н. Следващте дни разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи. Не се сравнявайте и не се „сдухвайте“. Работата няма да ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Готови сте да се впуснете в опасни приключения. Освен през целия период, и в вторник времето ще е благоприятно да работите повече и да се посветите на укрепването на отношенията с колегите на работното си място.

Риби

Пазете се от покупка, която може да сте направили, или мислите да правите и която може да ви обремени финансово. А и приятелите, които са около вас няма да ви помагат, дори напротив. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Ще ви зарадват неочаквани материални успехи. Ще осъществите срещи под натиск отстрани и няма да ви харесат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари