Тошко Йорданов: Гласувайте тъпо, за да има мир в коалицията

0
Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите на пътните фирми е напълно правилно
Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите на пътните фирми е напълно правилно Снимка: БГНЕС

Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите на пътните фирми е напълно правилно

Каримански от ИТН, който е и председател на бюджетната комисия, поиска преди това проектът за решение, с което парите на пътните фирми да се платят от бюджета на пътната агенция, да мине и през неговата комисия,

Предложението на нашия депутат Любомир Каримански за решението за парите на пътните фирми е напълно правилно. Но аз ви призовавам да гласувате против него, да гласувате тъпо и коалиционно, за да има мир в коалицията.

Това заяви от трибуната на парламента председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов, чийто призив беше преди всичко към неговите собствени депутати.

Каримански от ИТН, който е и председател на бюджетната комисия, поиска преди това проектът за решение, с което парите на пътните фирми да се платят от бюджета на пътната агенция, да мине и през неговата комисия, тъй като това плащане трябва да се направи от централния бюджет.

Тошко Йорданов обаче каза от трибуната, че така са се разбрали на коалиционния съвет и в резултат на това парите на пътните фирми ще се платят от бюджета на АПИ, той ще намалее с тази сума и при актуализацията на бюджета в средата на годината ще трябва да се вдигне със същата сума.

Освен това Йорданов каза, че премиерът вече е обещал да се направи плащането и ИТН ще трябва да отстъпи поне по отношение на това откъде точно ще се вземат парите.

След неговото изказване Каримански заяви, че оттегля своето предложение проектът за решение да мине и през бюджетна комисия, така че най-вероятно решението ще се гласува от пленарната зала след почивката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    още нещо!
    Ей, Учиндолски чалгарино и сарйски жалък лакей,дето не можеш без чужда помощ и задника си да помръднеш от дивана! Ей, Хаджи Тошко Нечистоплътен - физически, но повече духовно, ей, бивша "костовистке" Викторийке и настояща сарайска слугиньо, ей, Микрофонче Балабаново?! Днес един друг ваш " висш кадър" - жалката ви, некадърна и противна "вънкашна" министърка, май й викате Генчовска, е изръсила поредната потресаваща глупост! И не само глупост, жалкото двукрако от женски пол, за срам на многовековната ни България, изръсило пред журналисти, че сме били "малка държава" и поради тази причина не можем да окажем военна помощ на Украйна! Малко ти е мозъчето ма, сарайска слугиньо, Генчовско, ти си малка, нищожество чалгарско, дето се гавриш с родината ни и обиждаш българския народ по най- просташки начин, впрочем - напълно в стила на чалгарската ви сбирщина и на чалгарския ви "лидер"! Малък е същият Учиндолски чалгар, въпреки двата му метра височина! Малки сте всички вие бе, чалгари и сарайски лакеи!
  • 9
    2
    Скоро
    Много тъпо ще трябва да си ходите, tupanari.
  • 9
    1
    Тоя е наглец!
    КОЙ Каримански бе, Хаджи Тошко Нечистоплътен, дето не се къпеш и ходиш с едно пуловерче, прано миналата година, КОЙ Каримански?! Лакеят и ибрикчия на сарайския ви "сценарист" ли, по чието нареждане Кариманският ибрикчия е сложил подписа си под документ, с който криминалната банка на келнерката Петя, е отпуснала повече от милион на неграмотен клошар?! За този сарайски ибрикчия ли дрънкаш бе, Хаджи Тошко Африкански, под чието "мъдро ръководство" и двете банки в България, на които е бил "управител", са разследвани за финансови престъпления и пране на пари?! За същото нищожество ли става дума бе, Хаджи Тошко Африкански?! Да прощаваш, Хаджи Тошко Африкански, да прощава и "кандидата" ви за шеф на БНБ, ама "строителните" фирм дето "организират протестите", вече са прибрали милиарди по "инхаус"- а на сарайско-герберастките престъпници, защо не са се разплатили с работниците и с фирмите изпълнители? Защо бе, Хаджи Тошко Африкански? Защо мълчите с Кариманското сарайско нищожество като задници?! Защото въпросните фирми са делянпеевски и котарашки, нали?! Ей, Хаджи Тошко Нечистоплътен - физически, ама повече духовно, я бягай в сараите да обадиш на "сценариста" ви, че нареждането МУ да пробутате Кариманския му човек в БНБ няма да стане! Бягай да му обадиш и после се спасявайте - и ти, и Балабановото микрофонче, и бившата "костовистка" Викторийка, настояща сарайска слугиня, защото сарайският ви началник, спонсор и повелител е побеснял и жална ви майка чалгарска бе, Хаджи Тошко Африкански! Нали знаеш какво я сполетя преди години в сараите една "мъжка проститутка" като вас, която не се беше справила с поставената от султана ви задача?! Ами, самоубиха я!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари