Тошко Йорданов: Спряхме опита на Кирил Петков да си направи бухалка

0
ИТН има подозрения за манипулации на изборните резултати
ИТН има подозрения за манипулации на изборните резултати Снимка: Мария Филева, БНР

Ако се състави кабинет, ще е лицемерен и безпринципен, смята ексдепутатът от ИТН 

"Участието ни в четворната коалиция беше грешка, но и не беше грешка. Грешка заради коалицията на несъвместими партии. Не беше грешка, защото това беше обединение срещу ГЕРБ и ДПС, а затова в такива ситуации човек може да преглътне идеологическата непоносимост към някой партньор." Това каза зам.-председателят на "Има такъв народ" Тошко Йорданов, зам.-председател на ИТН. Той отчете като "хубави неща", направени срещу модела ГЕРБ - ДПС премахването на спецсъда и спецпрокуратурата.

"Кирил Петков се опита да направи собствена бухалка, но ние и това спряхме. Затова станахме враг. Спазването на принципи и последователност, включително и за Македония, основната причина, заради която напуснахме коалицията, води до фронт срещу теб", заяви Йорданов пред БНР.

Той заподозря манипулации на изборните резултати от вота на 2 октомври.

"Имам сериозни подозрения за някои неща, които не мога да кажа в ефир. Има странни гласувания в циганските квартали. В циганския квартал в Пловдив масово са гласували на машините за "Промяната". Никой не направи одит на "Информационно обслужване", сподели Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    ROCK AND ROLL
    Я , ТОА ИЗХВЪРЛЕН ОТСЕКЪДЕ МУШМОРОК , БИЛ ЖИВ , ЧЕ И ГОВОРИ !
  • 5
    5
    2 -и
    Абе, остави! Не е само памперсите, трябва да влача Сакатия дългуч и до тоалетната, понеже той сам не може да си свали гащите, да се наведе и да седне на тоалетната чиния! Голяма мъка, брато, какво да ти кажа! Ама, къде на майка си учиндолска да вървя, дал съм си задника под наем на мафията и мутрите от СИК и сараите, и това е положението! Все пак, благодаря за съчувствието! Поздрави - Ямболският селяндур Тошко Хаджията
  • 6
    4
    потрес!
    Щом си отвори мръсната и миризлива уста, Простак Хаджи Тошко не пропуска да напомни за потресаващата си наглост, за простащината и цинизма си! Не, нищожество чалгарско, не! Цяла България и всички българи по света видяха и разбраха, че просташката сбирщина на Сакатия ти лидер - мутра и мафиот та дрънка, е "креатура" на сарайско-банкянската мафия! Видяха, че изпълнихте мократа поръчка на тази мафия, но най-вече на Кремъл, откъдето пък ви я спусна националният предател и кремълски лакей - селяндуринът от Славяново! Станахте палачи на Кирил Петков, ХаджиТошково нищожество, защото той ви спря кранчето на "Капитан Андреево", защото Асен Василе отказа да бъде рекетиран от ДелянПеевското чудовище - вашия и на СИКаджийската мутра началник, отказа да му пъхне в джоба още няколко милиарда за "магистрали", за каквито банкянската мутра вече му беше броила едни милиарди, но магистрали няма, нали?! А нищожеството Гроздю, "брокерчето" на Сакатия, ревеше и се тръскаше от страх, че не сте изпълнили и тази поръчка на сараите!" Станахте палачи на Кирил Петков, нищожество чалгарско, защото не беше избран ефенди Каримански за управител на БНБ и отново се провалихте пред сарайския "проектант" на сбирщината ви! Ей, Хаджията, затвори я тази твоя мръсна уста бе, бе нищожество чалгарско! Защото отвориш ли я, и останалите ви стотина избиратели един по един бягат от вас като от чума, ама то пък вие наистина се оказахте чумата на България!
  • 7
    3
    Песимист
    Тошко,нали Джибко Бибитков ви пречеше,чегъркахте...После Кирчо и Кокорчо ви пречеха и заедно с опозицията гласувахте вот на недоверие...А се оказа,че пречката сте вие и вашият любим Суверен ви отсвири - защо ли?
  • 7
    2
    Ташунко
    Не мога да сваря да сменям памперсите на дългия мъркуч. Голям съм ибрик дейва
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари