Становище на „Медика“ относно „Сигнал за изгонен пациент с коронавирус“

1
Пациентът нямаше остри оплаквания, не беше в критично или спешно състояние
Пациентът нямаше остри оплаквания, не беше в критично или спешно състояние

Становище на СБАЛФРМ „Медика“: Пациентът нямаше остри оплаквания, не беше в критично или спешно състояние

От болницата се обърнаха към Dunavmost за доизясняване на обстоятелствата относно „Сигнал за изгонен от СБАЛФРМ "Медика" пациент с коронавирус“.

"Днес в лечебното заведение за постъпване пристигна въпросният пациент. Той бе насочен към нас с направление за рехабилитация.

Съгласно вътрешния ред на болницата, всеки пациент, преди да бъде приет се изследва за Коронавирус. Господинът даде положителен резултат, което направи приема му в болницата на този момент невъзможен. Пациентът нямаше остри оплаквания, не беше в критично или спешно състояние. Обяснихме му, че рехабилитацията търпи отлагане, докато не премине Ковид инфекцията и че не може да бъде приет в специализирана болница към момента. Той реагира с разбиране и се запъти към дома си.

След кратко време се върна, за да изчака собствен транспорт. Докато освободим коридор, по който да може да влезе в залата за изчакване, без да срещне други пациенти, господинът беше сам навън (както е видно от снимката, съпътстваща статията), след което беше поканен в болницата. Бе му предложен обяд и легло, на което да изчака.

След няколко минути транспортът до дома му пристигна и пациентът си тръгна.", съобщиха от екипа на СБАЛФРММедика“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Lora
    Коментира се по принцип болницата,че повечето са Пьлни кретени,не стават за лекари,липсва им човечност!,з а,пьдари на бостан са чудесни!Не ходете там!
  • 0
    9
    до 4
    Вие май хич не сте в час! В болница по рехабилитация се предлага рехабилитация - не лечение на всички видове болести. И никой не казва, че човекът няма да получи помощ, но за другите му болести си има други лечебни заведения. Интересно ми е, Вие четете ли изобщо какво обясняват от болницата или просто сте настроен за здрав хейт към частните болници като цяло? Можело е да се изчака докато пациентът оздравее и да се премине към планираното раздвижване. Според Вас кое е по-правилно - да го вкарат в болницата и да рискуват да се заразят останалите пациенти или да се изчака? Ами да Ви кажа, ако бях в болницата, колкото и да съчувствам на човека, не бих се съгласила моето здраве да бъде поставено пред заплаха.
  • 5
    8
    Медика да си уволни пиарите
    Медиката!!! Уволнете си пиарите, ако обичате! Този отговор е истински пирон в ковчега на общественото мнение за вас!
  • 8
    7
    Ива
    Тази болница е ужасна!Престъпници работят там!Не ходете,бягайте от тях!
  • 3
    6
    Мира Георгиева
    Физиотерапията има ли заразно отделение?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари