Обезопасиха мястото с падащите каменни блокове от кооперация в Русе

2

Пространството пред блока е опасано с обезопасителна лента

Опасаха с ленти пространството пред блока с падащи каменни блокове в Русе.

Какво ви съобщихме вчера от фасадата на кооперацията срещу сградата на Общината се бе отчупил каменен блок и бе паднал на тротоара пред малката художествена галерия.

Жулиен Таушанов, който има заведение в приземния етаж на блока коментира случая. "Трябва ли тези камъни да убият някого, за да започнем да правим нещо?", попита разтревожен той.

Днес г-н Таушанов сподели две снимки в социалните мрежи. "Бърза реакция на Пенчо Милков, Радослав Станчев и наша милост!", бе коментарът му към тях.

На кадрите виждаме обезопасителна лента, опасваща пространството пред кооперацията и изградено строително скеле до сградата.

Надяваме се в близките дни да започне и реално решение на проблема преди да е пострадал някой.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    20
    Кур за Путин
    Слага го на ментето #18 в гъза и после в устата!
  • 0
    19
    Петко Таушанов
    Пропуснах да отбележа, че освен като Путин Хуйло съм известен на полицията и психиатрията и като Петко Таушанов, както виждате двата коментара от 3 часа сутринта, когато ми свърши лепилото за дишане, са мои. Сега се надявам да лапна и някоя пишка, чеченска или афганска, няма значение....
  • -3
    18
    Кур за Путин
    Аз например съм роден в мръсния канал от абортирала циганка. Дори един от тия падащи каменни блокове има повече мозък от мен. Прехранвам се със свирки на Дунав мост но напоследък не ми върви - толкова съм гнусен, че дори тираджиите не ме искат....
  • 0
    17
    Дидо
    Щом Гьотференчо бързо е реагирал - кмет до живот!
  • -1
    16
    Кур за Путин
    Вече 45 +35 години ни управляват тъпи и прости русоидни малоумници и глупаци. Трябва всичко да се изрине в мръсния канал и започне наново.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари