Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Сигнал за изгонен от СБАЛФРМ "Медика" пациент с коронавирус

10
Според сигнала мъжът е изгонен от болницата по рехабилитация, след като антигенният му тест излязъл положителен
Според сигнала мъжът е изгонен от болницата по рехабилитация, след като антигенният му тест излязъл положителен Снимка: Б. А.

Здравейте искам да ви съобщя за един пациент на СБАЛФРМ"Медика"(рехабилитация)Антигенният му тест излязал положителен (+) и са го изгонили отвън на пейката,за да си чака транспорта.

Болен е и има множество заболявания това е крайно нечовешко и то от страна на здравни работници.

Срамота.

Автор: Б. А.
(Автор: Б. А. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    6
    SORRY
    АМИ СИГУРНО НЕ ВЯРВА,ЧЕ ИМА КОВИД,НЯМА ВАКСИНИ,ТАКИВА АНТИВАКСЪРИ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ ГИ ПРИЕМАТ
  • -3
    5
    пациент
    Извинете, но Вие какво очаквате да направят от болницата - да ви приемат с положителен тест? Нали така рискуват здравето на останалите пациенти и екипа. Не мисля, че след като сте здрав ще ви изгонят. Казвате, че има и други заболявания, които вероятно трябва да се лекуват на друго място. Аз съм изключително доволна от екипа на СБАЛФРМ Медика. Възстанових се след тежко счупване на ръката. Така че винаги ще им бъда благодарна.
  • 13
    4
    Стефан Станев
    Аз съм бил в тази болница за рехабилитация след смяна на става през 2020г .Сега ще ви разкажа какво видях:Рехабилитатори на ниво(много приятни ,млади и амбицирани) Д-р Карлова ,която е завеждащ лекар чак не ми се пише за нея ,подиграваше се с болните визитациите й минава така :Как сте? Добре ли сте?Айде Чао ВИЗИТИРА 60 човека за 10 мин.Абсолютен непокист.Докато си кажеш мъката тя е стигнала в последната стая.Имаха една старша Русанова "нагла нагла мазнярка" и директно си искаше"Нали знаеш,че трябва да почерпиш"Точно нея :НИКОГА .А стаите бяха пълни с хлебарки.Пълзяха навсякъде по шкафчета,по легла ,по тежко болни... 🤦‍♂️ Сестрите отделно и те със самочувствие но без покритие . Общо взето нищо хубаво не видях.
  • 13
    3
    София
    Такива са и мен ме изгони едно мрьсно говедо преди години от Тубдиспансера, Доктор Щерева!Но си има Господ!
  • 23
    2
    Sara
    Това се случва и с болни на ТУБ диспансера!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари