Израелски танкове достигнаха до центъра на Рафах

3
При ударите от последните дни беше засегнат център за разселени в района
При ударите от последните дни беше засегнат център за разселени в района Видео: NOVA

При ударите от последните дни беше засегнат център за разселени в района

Израелски танкове са стигнали до центъра на Рафах. Това съобщават източници на агенция "Ройтерс". Южният палестински град беше подложен на удари от Тел Авив и през нощта.

Израел отказва да се съобрази с Международния съд, който в петък нареди да се преустановят действията в Рафах. При ударите от последните дни беше засегнат център за разселени в района, информира NOVA.

Тел Авив съобщи, че при атаката в неделя са ликвидирани двама висши представители на "Хамас". Палестинците съобщават и за 45 цивилни жертви. Дипломат номер 1 на Европейския съюз Жозеп Борел нарече нападението "ужасяващо". Бенямин Нетаняху обяви, че атаката не е имала за цел да причини цивилни жертви.

Случаят ще бъде разследван.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Sara
    Аз съм най обикновен некъпан небинарен джендър. Един арабин ми разби джанката и после сърцето и оттогава много съм набрала на такива арабели!
  • -2
    5
    Sara
    Избийте ги всичките араби!Америка е с евреите!
  • -2
    4
    до 3
    Не са 1 и 2, това е един човек с дисоциативната патология проявена в множествена личност, лесно се разпознава по използването на „ь“ вместо „ъ“! Скоро попаднах пак тука на друг такъв, многоников, той пък се разпознава с интервалите при запетаите!
  • 1
    3
    до 1 и 2
    Евреите са мангалите на арабите! Няма нужда да пишете под различни никове, веднага се познава, че сте един, при това примитивен човек! Има два етноса, които не са в състояние да се интегрират с нормалните хора : циганите и циганите на арабите. То именно затова от време на време същите са били избивани. Фактът, че Хитлер е държал първо да се избият евреите, а не циганите е показателен!
  • 1
    2
    Sara
    Евреите досега не са избивали и изнасилвали жени и деца,това е запазена марка,на пьрвобитните и прости диваци пустинни маймуни арабски,това го има само в исляма,там,че избивай ги наред всичките,да видят колко е приятно,хубаво,мьртвите им жени и деца,да им се радват на трупове,за наказание!Ислямски боклуци!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари