Правителството обяви война срещу шофьорите с наркотици

1
Това заяви Кирил Петков на брифинг
Това заяви Кирил Петков на брифинг Видео: NOVA

Започва мащабна национална акция срещу шофиране под въздействието на наркотици

Това обяви премиерът в оставка Кирил Петков на брифинг, предаде NOVA

„Днес решихме да обявим война на всички рецидивисти зад волана, особено тези, които шофират под въздействието на наркотични вещества. Война на всички, които имат агресивно поведение на пътя”, обяви още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    123
    нещастници ! всяка отрепка под 40г. със скъпа кола е агресор на пъта. ВСЯКА ЕДНА ! Всеки един брадат кучи син и с тъмни очила е агресор на пътя, и не само на пътя. смешници. война обявявали. Всеки се звери от прозореца на колата си, зверилник, а не държава. Най противни са малките копелдаци, които не знаят къде са им пишките и за какво им служат, но имат по педя брада и целите тауирани, често ходят и голи и само хвърлят злобни погледи по хората. война 'що не им обявите ?
  • 1
    3
    Дрисня Сюргюнска
    Да ви акам на правителството!
  • 4
    2
    Гошо куче лошо
    На Кирето как му се искаше поне веднъж да обяви война. Стара новина, Киро. Тя война вече си има по тия нашите пътища.
  • -1
    1
    хйу
    Тези откаченяци про100$$ к!р0 и @сенчо съвсем скоро ще обявят война на Русия! Толкова са изперкали! Тези двама са опасни за националната сигурност на България, вредни са за България! Напълно откаченяци са!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари