Окончателно: Георги Семерджиев остава в ареста

1
Прокуратурата днес представи нови доказателства, а Семерджиев не се яви в съдебната зала, като посочи в молбата си, че не се чувства добре
Прокуратурата днес представи нови доказателства, а Семерджиев не се яви в съдебната зала, като посочи в молбата си, че не се чувства добре Снимка: БТА

Апелативният съд в София остави окончателно в ареста Георги Семерджиев

Той е обвинен за катастрофата на 5 юли в столицата, при която загинаха две млади жени.

Според съдиите има достатъчно доказателства, които обосновават предположение, че именно Семерджиев е причинил катастрофата, предаде БТА.

Миналата седмица градският съд реши, че мъжът трябва да остане в ареста. Защитата не беше съгласна с това.

Прокуратурата днес представи нови доказателства, а Семерджиев не се яви в съдебната зала, като посочи в молбата си, че не се чувства добре.

В съдебната зала прокуратурата заяви, че в колата, с която стана катастрофата, имало и метаамфетамин около 60 грама.

Обвинението припомни, че по тялото на Семерджиев има няколко наранявания, в дома му е намерена лявата му обувка, а дясната в катастрофиралата кола. Доказано е, че Семерджиев се е прибрал със стълба след инцидента. Именно в колата му са намерени ключовете за жилището, в което се прибрал и беше задържан, посочи прокуратурата.

Свидетели потвърдили по време на разпита си, че мъжът е минал на червено с висока скорост. Разпитаните казали, че се движел толкова бързо, че “все едно ще излети”.

Срещу Семерджиев вече има пет обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари