Община Ветово закупува още един полицейски автомобил

0
Полицията във Ветово има нужда от още един автомобил, за да патрулира нощно време
Полицията във Ветово има нужда от още един автомобил, за да патрулира нощно време Снимка: Dunavmost / Архив

Полицията във Ветово има нужда от още един автомобил, за да патрулира нощно време

Община Ветово ще закупи автомобил за нужните за местното полицейско управление. Решението бе гласувано от общинските съветници на последната сесия, предаде Русе Медиа.

Искането е отправено от ОД на МВР - Русе, тъй като дежурната е закрита от близо два месеца. Според началника на РУ - Ветово полицията има нужда от още един автомобил, за да има два или три патрула, които да обикалят нощно време.

Кметът на Ветово д-р Мехмед Мехмед обясни, че има средства, които постъпват целево за „Детска педагогическа стая“. Досега не е имало опция тези средства да бъдат използвани за нещо друго, но тази година е дадена възможност средства, натрупани като резерв от предходни години, да могат да бъдат използвани и за закупуване на автомобил.

Затова общината ще закупи автомобил, след което отново с решение на Общинския съвет, ще го предостави безвъзмездно за управление от страна на Областната дирекция на МВР - Русе, в частност РУ - Ветово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари