Мария Лалева ще представи "Пасиансът на архангелите" в библиотеката в Русе

2
Авторката ще гостува в Русе на 18 октомври
Авторката ще гостува в Русе на 18 октомври Снимка: Васил Къркеланов

След успеха на първия си роман „Живот в скалите“  Мария Лалева поема по нов път в литературата

На 18 октомври от 18 ч. в зала „Заседателна“ на библиотеката Мария Лалева ще се срещне със своите русенски почитатели, за да им представи новата си творба "Пасиансът на архангелите". Това е книга за греха и покаянието. Обяснение в любов към живота. След успеха на първия си роман „Живот в скалите“ Мария Лалева поема по нов път в литературата. Предлага игра на карти. Пасианс, в който смъртта и прошката се срещат. Пасиансът е игра на търпение. В живота смирението е ключът към щастието. Историята на едно семейство, въвлечено в поредица от конфликти, тайни, обрати, мистерии и суеверия, обясниха от РБ "Любен Каравелов". 

Известната и любима на поколения възпитаници на русенската математическа гимназия преподавателка по немски език Ася Кулева ще представи своята книга "Какво би станало, ако... Драма-педагогика и театрална педагогика" на 19 октомври от 17 ч. в Галерия "Библиотека". В книгата драма-педагогиката е разгледана като универсален интерактивен метод на преподаване и усвояване на знания, който използва театъра, литературата, изкуството и психологията за методически и социалнопедагогически цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари