ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Русенецът Георги Колеолов се нуждае от средства за лечение

2
Бащата на две деца продължава лечението си в Турция, но парите по дарителската сметка драстично намаляват
Бащата на две деца продължава лечението си в Турция, но парите по дарителската сметка драстично намаляват Снимка: Facebook / Личен архив

Бащата на две деца продължава лечението си в Турция, но парите по дарителската сметка драстично намаляват

"Фейсбук ме пита какво мисля.

Мислите ми хвърчат като есенни листа в буря.

От 31.12.2022 г. Гошо е с температура 39,6° C. Трудно се смъква малко и после пак се качва. След като лекарите отхвърлиха бактериални инфекции, но за всеки случай почнаха с широкоспектърен антибиотик, вчера се установи, че е заразен с грип. Ужас! Терапията понижава имунитета му и организмът му трудно се преборва с вируса.

Молим се!

Събраните пари по дарителската сметка драстично намаляха. Разполагаме с: 1947,85 лв. А болницата чака плащане на поне 7 хиляди eвро в понеделник.

Опитът ни показва, че пак ще ни направят жест и ще чакат да намерим и да преведем, няма да го изнесат Гошо на тротоара пред клиниката. Но сметките се трупат и след отказа на НЗОК нямам надежда за стабилност във финансирането на това лечение. А то е единственият шанс за живота на Гошо.

Трета година подред посрещаме сами с момичетата Коледа и Нова година. Обещавам на децата, че е за последно и догодина татко ще е пак с нас.

Но душата ми е свита.

Пак правя торти. Искам да правя повече торти. Но не ми стига времето. И силите.

Надявам се на утрешния ден. Да донесе по-добри новини от Турция. Да събера мислите и силите си и да продължа да правя, каквото мога.

Благодаря на всички Вас, приятели, че живеете с нашите тревоги и не ни забравяте, че не се уморявате да ни подкрепяте в трудната битка, че ни помагате мисъл, с обич и със средства.

Бъдете благословени!

Това е сметката за дарения за лечението.

Който може, с колкото може.

Корнелия Любомирова Романова-Колеолова

Пощенска банка

/Юробанк България АД/

BPBIBGSF

BG84BPBI79214040909702"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари