Зов за помощ: Да помогнем на Георги!

1
Георги Колеолов спешно се нуждае от 40 000 лева, за да продължи лечението си
Георги Колеолов спешно се нуждае от 40 000 лева, за да продължи лечението си

Георги Колеолов спешно се нуждае от 40 000 лева, за да продължи лечението си

През последната година за лечението на русенеца са били събрани и преведени на турската клиника близо 500 000 лева. От август миналата година Георги бележел значително подобрение в здравословното си състояние, сподели неговата съпруга Корнелия Романова - Колеолова.

За да продължи лечението, обаче, от турската клиника са поставили ултиматум на семейството на Георги, освен да погасят стари задължения от почти 11 000 евро, и да внесат депозит за продължаващата терапия, като общата сума надхвърляла 20 000 евро. В противен случай щели да го изпишат, предава КИС 13.

Сега спешно се набират средства за лечението на Георги, като днес и утре пред Общината ще бъде поставена кутия за дарения. Набирането на средства продължава и в интернет (виж повече ТУК).

Всеки, който желае да помогне на Георги, може да го направи и с дарение на следната

БАКОВА СМЕТКА:

Пощенска банка

IBAN BG84 BPBI 79214040 9097 02

BIC BPBIBGSF

Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари