Мъничката Ива има нужда от помощта ни

0
Момиченцето е диагностицирано с тумор на малкия мозък
Момиченцето е диагностицирано с тумор на малкия мозък Видео: bTV

Момиченцето е диагностицирано с тумор на малкия мозък

5-годишната Ива е диагностицирана с тумор на малкия мозък малко преди Коледа, а сумата за лечението ѝ е непосилна за семейството.

Отидохме на преглед при невролог и там доктора ни каза, че състоянието ѝ е критично на дъщеричката ни, има нещо, което притиска малкия мозък и налягането в главичката ѝ е много високо“, казва Митьо Коларов, баща на Ива, предаде bTV.

На 4 януари оперират момичето и вадят тумора, но се оказва, че им разсейки. Семейството, веднага започва да търси вариант за лечението на детето в чужбина.

Започнах да търся клиники в чужбина за протонна терапия, понеже облъчването за дечица е пагубно. Един професор каза това е забранено, единственото лечение е протонна терапия и химиотерапия. Два протонни центъра ми върнаха, че ако си платим ще приемат дъщеричката ми в средата на февруари“, разказва бащата.

Родителите се обръщат за помощ и към Фондация Павел Андреев. Така започва кампания за набиране на средства за лечението на Ива.

В момента момиченцето е в дома си. Надеждата е лечението да започне в средата на февруари.

Сумата, нужна за борба с коварното заболяване – 350 000 лева, е непосилна за семейство.

Ако имате възможност и желаете да помогнете, сметката е:

Подкрепете Ива с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка https://pavelandreev.bg/campaign/molya-vi-spasete-jivota-na-malkata-iva

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG76BUIN95611000711184 BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Ива Митева Коралова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари