Живко Найденов от „Сървайвър” загина след катастрофа

7
Твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!, написа майка му във Фейсбук
Твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!, написа майка му във Фейсбук Снимка: Фейсбук

Твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те, написа майка му във Фейсбук

Оптикът Живко Найденов - един от любимите на зрителите участници в риалитито "Сървайвър" - е загинал след катастрофа с мотора си през уикенда, съобщи Dir.bg, запозната от негови близки.

Потвърждение за страшната вест дойде и от фейсбук профила на майка му Василиса, която написа: "Живко, твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!".

42-годишният Найденов стана популярен извън професионалния си кръг, където са славеше като отличен оптик, с участието си в "Сървайвър" през 2008 г.

Освен собственик на оптичен магазин в София, той се увличаше по културизма, фитнеса и моторите. Печелил е 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм.

Баща на дъщеричка, Живко твърдеше, че има всичко, за което е мечтал - добра професия, собствен бизнес, добра съпруга, любимо дете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    ...........
    Добре,че не е отнел невинен човешки живот!!!!!
  • 0
    4
    ...
    Всъщност всеки изпитва адреналин и удоволствие от различни неща. Някой примират като карат с 299+, други им харесват дълги разходки с чопър/турър, има и такива, които карат пистарки, но кефът е в завоите с по-височка скорост, а не в скоростта 200+
  • 6
    3
    Спокоен
    Някога ако си насмогна на масрафа ще си взема мотор. Но не, няма да е "пистарка", която я караш сгънат като скарида. Тежък, мощен и комфортен мотоциклет тип "бръснарски стол". Мотор, който ще ме вози бавно и тежко. Кому е нужно да хвърчиш с 200+ ? Адреналина не е ли от вибрациите между краката ти /простете за смущаващата алюзия/?
  • 4
    2
    ...
    Не че нещо, но ако е бил с този мотор няма как да е с висока скорост... Този тип мотори са за леки разходки-кафе или лежерно каране. Това над 120-130 всички ветрове те бият отвсякъде...
  • 2
    1
    No comment
    Първо RIP. Второ: само да попитам. Мозък, абе МОЗЪК в кухата КРАТУНА имал ли е този? И трето: станал ли е донор, като е такъв превъздигнат, умен, лющбящ, печеливш, бизнесмен и друго? Колко Хора е спасил с органите си, или същите са заровени? Донорството е ценност, а високата скорост е безразсъдство. Та станал ли е донор?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари