Славейко Бъклев е загиналият моторист

0
36-годишният мъж е бил моряк, а пистовите мотори са били голямата му страст
36-годишният мъж е бил моряк, а пистовите мотори са били голямата му страст Снимка: Slaveyko Baklev / Facebook

36-годишният мъж е бил моряк, а пистовите мотори са били голямата му страст

36-годишният бургазлия Славейко Бъклев е мотористът, който се вряза в ученически автобус, превозващ 37 деца от Малко Търново в посока село Звездец.

Славейко се е забил с мощната си Хонда в предната дясна част на автобуса, загинал е на място.

ОД МВР - Бургас

Учениците са станали свидетели на трагедията и са в шок. Сред тях за щастие няма физически пострадали.

Близки приятели на Славейко са шокирани от новината за смъртта му. Той бил добър и грижовен млад мъж, имал близки в Малко Търново и редовно ги посещавал, когато е в България, пише Флагман.бг.

Работел като моряк и всеки път, когато си идвал в Бургас, обичал да обикаля с мотора си. Пистовите мотори били голямата му страст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    10
    Оня
    С нетърпение чакам едно лайно с подобен пистар да го споходи същата съдба. Абе не се е спрял цял ден с пърдялника под себе си
  • 4
    9
    Ае кеф цена нема
    До този под мен, №8 - В Софето си имат един отряд, викат си му "Сигма", и като не спре някой подобен САМОубиец, си го настигат и си го спират. Няма значение колко му бил мощен мотора - той 200 и те 220, той 300 - те 320...Който не вярва, да пита. А у Руси си имаме Мильционери, дето са само констататори на ПТП-та и охранители на мероприятия, дори и на такива с подобни на самоубилия се човечец мАтористи. И те така...
  • 12
    8
    до 6
    Как? Кажи ми как да не се радват, че това камикадзе не е убил някое от дечицата? Или ми казваш, че не се е случило по негова вина? Карал си е той със 70 и изведнъж децата му влезли в платното... На полицията трябва да се раздадат снайпери и такива терористи да ги отстрелват, щото с полицейския Опел къде ще ти гонят този мотор.
  • 7
    7
    До 6
    Изрод долен! Тоя състезател се е разбил в УЕНИЧЕСКИ АВТОБУС! Ами ако е имало деца там да ги помете? Ами ако едно от тези деца е твоето?!!!
  • -9
    6
    До всички
    Тук сте ебати и долните педераЗи! Как може да се радвате на смъртта на някой???!!!!Олигофрени мръсни! Нали утре ще е съна ти, брат ти или някой друг роднина или приятел....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари