Живко Георгиев: Голямата изненада е второто място за „Има такъв народ“

1
По думите му партията на Слави Трифонов получава много гласове и от чужбина
По думите му партията на Слави Трифонов получава много гласове и от чужбина Видео: bTV

След отчита на вота извън страната вероятно „Демократична България“ ще е четвърта политическа сила, коментира социологът

„Видяхме силен протестен вот с размяна на местата от предварителните прогнози между БСП и „Има такъв народ“. Това се потвърждава и от междинните резултати от ЦИК“. Това обяви в коментар за изборните резултати Живко Георгиев от „Маркет линкс“ пред bTV.

По думите му партията на Слави Трифонов получава много гласове и от чужбина.

„Това е голямата изненада – партия, която влиза за първи път в изборното пространство, директно на второ място“, допълни социологът.

Относно сходните резултати на ДПС и „Демократична България“ Георгиев коментира, че ще има промяна и при тях, когато дойдат гласовете от чужбина. И двете партии имат ресурс от гласове, които идват извън страната. Очакванията са те да са повече за ДБ, вероятно ще е четвърта политическа сила, уточни социологът.

„Премиерът седна директно на масата на преговорите и сложи на нея офертата за експертно правителство, което трябва да носи отговорност за извеждане на България от здравната криза и усвояване на тези допълнителни помощи от Европа“, каза Живко Георгиев за изявлението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от снощи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари