Живакът скочи над 18 градуса в Русе

3
Заради високите температури пуснаха пръскачките
Заради високите температури пуснаха пръскачките

Необичайно топлото време през февруари продължава 

От хидрометерологичната станция на ИАППД - Русе съобщиха, че максималната температура към 15:00 часа днес е била 18,3 градуса, което е с близо 3 градуса под рекорда от 1977 г. Тогава на този ден термометрите са отчели 21 градуса, пише Русе Медиа.

Заради високите температури в действие бяха пуснати и пръскачките за поливане на тревните площи в Русе

Липсата на снеговалеж доведе до пожълтяване на тревния чим, който бе положен в централната част. Затова в съботния ден, както и днес, поливната система бе задействана – нещо необичайно за зимните месеци. А русенци се възползваха от хубавото време за разходки и кафе на открито.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    2
    LOL
    До 1вия: не само, че сметките ще са като за люта зима, ами утре вдругиден като застуди и хората като пуснат радиаторите очакваме, че ТЕЦ-а ще аварира отново и ще има да "ремонтират" докато се затопли времето. За тази зима вече няколко пъти така става...удобно а? :)
  • 8
    1
    Русенец
    А сметките за парно пак ли ще са като за люта зима?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари