Живакът скача над 30 градуса към края на март

1
Очаква ни хубаво и топло време към края на март и началото на април
Очаква ни хубаво и топло време към края на март и началото на април

Очаква ни хубаво и топло време към края на март и началото на април

Потвърждават се прогнозите за очаквани летни температури към края на тази седмица, като температурите до края на тази седмица ще се повишат и ще са между 15-20 градуса над климатичната нормa

И двата глобални модела потвърждават с всеки изминал ден, че ни очаква хубаво и приятно време към края на март и началото на април. Тогава Балканите ще бъдат обхванати от мощен пренос на по-топла въздушна маса, която по-скоро е типична за май, отколкото за март. Температурите ще се повишат и в много райони ще надминат 28-29°С, съобщи Meteo Balkans.

Прогноза Имре Дузмат

Моделите дори прогнозират стойности около 30-31°С. Според GFS и ECMWF температурите ще бъдат около 15-20 градуса над климатичната норма.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари