Жител на италианско градче върна изгубена кредитна карта на Харисън Форд

2
Актьорът тези дни е инкогнито в Сицилия
Актьорът тези дни е инкогнито в Сицилия Снимка: Photo from the web

Холивудската звезда Харисън Форд изгуби кредитната си карта в Мондело, до Палермо, но местен човек я намери и му я върна.

За любопитния инцидент с щастлив край разказаха медиите на острова. Актьорът тези дни е инкогнито в Сицилия, за да снима някои сцени за сериал, пише 24 часа. В часовете за почивка Индиана Джоунс решил да се разходи до Мондело.

Присъствието на актьора на острова било „разконспирирано” именно заради изгубената му кредитна карта, която честен гражданин намерил и занесъл в полицията на 22 октомври. Шеф на местния полицейски участък е Манфреди Борселино, синът на убития от мафията магистрат Паоло Борселино.

В рамките на минути властите успели да разберат чия е картата и къде се намира собственикът й. Всички били крайно учудени, че тя принадлежи на лицето Харисън Форд. За светкавично кратко време полицаите открили и мястото, на което се намирал актьорът в града. Той се скрил в местно заведение, опитвайки се да избяга от разпознали го на улицата фенове.

Шефът на полицията Борселино заедно с двама свои колеги влязъл в бара и върнал картата на Форд, който се засмял с облекчение. Той коментирал, че бил радостен заради факта, че не само опознал едно красиво място, а и честните му хора. Срещата с полицаите завършила с обща снимка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари