Жесток инцидент преобърна живота на семейство от Ихтиман

0

Трагичен инцидент напълно обръща живота на семейство от Ихтиман.

Преди няколко години 54-годишният  Петър Гагов от Ихтиман ипотекира семейната къща, за да тегли кредит, с който да си подпомогне семейния бизнес. Всичко върви добре до момента, в който Петър не претърпява злополука и остава парализиран. Всички сили и средства се насочват към него и към този момент те са на път да изгубят дори и покрива над главата си. Водят дела заради инцидента, но за момента няма никакъв резултат.

Ето и цялата история на Петър Гагов, без редакторска намеса:

С моята приятелка Десислава и детето ѝ живеем на семейни начала. Преди три години започнахме малък бизнес в градчето, в което живеем. Горе-долу потръгна и решихме да ипотекираме и къщичката за сумата от 10 000 лева, а трябваше да върнем 25 000 лева. В дома ни бяхме 5-има души: майката и таткото на Деси, жена ми, синът ѝ и аз. И за да се справим, дори започнах работа в една фирма за допълнителен доход. Фирмата се занимава с рециклиране на вторични суровини.

Оттук тръгнаха неприятностите - при обезопасяване на товара на камиона, който натоварих, паднах и се осакатих - счупих прешлени на гръбначния стълб и още куп травми. Поставиха ми имплант и до ден-днешен съм с пълна парализа от кръста надолу, с чужда помощ осъществявам физиологическите си нужди.

Бизнесът фалира защото тя е денонощно до мен - без придружител не мога нищо да правя. Операцията ми е за Гинес по некадърност, винтовете ми стърчат под кожата на гръбнака. Сам си правя рехабилитация, тъй като нямам възможност да плащам за такава.

Частен съдебен изпълнител иска да ни продаде къщичката и да ни обрече 4-ма души на гибел, при положение че знае за фалиралия бизнес и за жестокия инцидент с мен.

Затова моля за съдействие как и към кого да се обърнем, за да се спасим от наглостта и неразбирателството на ЧСИ.

Как и към кого да се обърнем за помощ за моето възстановяване и рехабилитация и да проходя отново.

Как и към кого да се обърнем за финансова помощ, за да не мизерстваме в собствената си Родина.

Моля ви помогнете да Живеем!

Какво ме накара да се обърна за помощ:

Щетите, които ми причини неврохирурга, който ме оперира.

Не са ме приели за операция докато не получили 5000 лева за имплантата - държали са ме в упойка в чакане на парите.

Делото, което е завела държавата за злополуката, е срещу неизвестен извършител, няма виновен, въпреки че от фирмата не ми бяха предоставени никакви обезопасителни средства - каска, колан и т.н. Събраните доказателства сочат управителя като виновник, но уви съдът не. Накрая заведохме исково дело, но попаднахме пак на спънки - съдебният състав, при който ни пратиха, се оказа най-мудният, а доколкото зная, трябва да сме по бързата процедура.
 Оставаме без подслон 4-има души и не знаем какво да направим..
.”

Имената ми са Петър Добрев Гагов.

Банкова сметка BG 36 STSA 9300 0023 793639, ДСК.

Телефоните на Петър и Деси:

0896 505 556

0895 197 304

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари