Жълт код в 15 области на Северна и Източна България

1
Превалявания от дъжд и сняг, бурен вятър в 15 области
Превалявания от дъжд и сняг, бурен вятър в 15 области

Превалявания от дъжд и сняг, бурен вятър в 15 области

Във вторник ще бъде предимно облачно, с превалявания от дъжд. Преди обяд в Западна България валежите ще са от сняг. Минималните температури ще са между -4° и 1°, в София - около -3°.

Вятърът ще е от юг-югозапад, на повечето места ще е до умерен, в източните райони и на места северно от планините ще е силен и временно бурен. С него ще се пренася топъл въздух.

Обявен е жълт код в 15 области на Северна и Източна България заради силния вятър. Там се очаква да бъде скоростта му да достигне около 20-24 м/с, предаде БГНЕС.

Дневните температури ще се повишат и максималните ще са от 3-4 градуса, в равнините и котловините - с тихо и мъгливо време. Над планините ще е облачно, с превалявания от сняг, на повече места и по-значителни в масивите от Югозападна България. По Черноморието ще е предимно облачно и ветровито

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари