Здравко от "Ритон": Знам откъде идват спекулациите за концерта ни

1
В социалните мрежи се организира протест срещу изявата на дуета
В социалните мрежи се организира протест срещу изявата на дуета Видео: NOVA

В социалните мрежи се организира протест срещу изявата на дуета

За причина е посочено идването на Филип Киркоров в България, който се смята за близък на Путин.

Пред Мариян Станков - Мон Дьо по NOVA Катя и Здравко коментират хейтърите, музиката, любовта и живота.

„Ако има нещо, което ни е помогнало да оцелеем - това е, че никога, никога, никога тази болест „звездомания” не ни е обхващала. Винаги сме седели много твърдо на земята. Давали сме си ясна представа колко можем. Защото ние много можем, но и много не можем”, каза Катя.

Първо станахме дует, а после се оженихме. Ако не бяхме започнали да работим заедно, нямаше да сме и гаджета и да се оженим. Това е нещото, което ни е събрало и ни държи толкова години заедно”, каза още Катя. „Важни са компромисите, които правим и уважението”, допълни Здравко.

Най-голямото клише за тях било „те са естрада”, обясни Здравко. „Основно медиите се опитват да наложат това клише - „естрада, естрада”. Смятат, че като кажат „естрада”, много ни обиждат и много ни уязвяват”, допълни певецът. Катя уточни, че няма стил „естрада”, а популярна музика.

В социалните мрежи се организира протест срещу концерта на „Ритон”. Като причина пък е посочено идване на Филип Киркоров в България. „Това са абсолютни спекулации и аз знам откъде идват. Няма да скрия, че нашите билети вървят много добре. Това явно пречи точно на тези, от които излиза това”, обясни Здравко.

Филип е бил преди Путин и съм сигурен, че ще остане световна звезда и след него. Путин е един от политиците, които живеят в епохата на Филип Киркоров в Русия”, каза Здравко. И споделиха, че са обиколили Украйна, като са били в Запорожие и Херсон за концерти преди години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари