Затвор за истината!

2
Днес ми връчиха призовка за говорене и отстояване на Истината
Днес ми връчиха призовка за говорене и отстояване на Истината Снимка: Кадър YouTube

ЗАТВОР за Истината.

Днес ми връчиха призовка за предявяване на обвинения.

ЗА говорене и отстояване на Истината - две години затвор.

ЗА внасяне на сигнали срещу Борисов, Гешев, Пеевски, за сезирането на испанската прокуратура за Къщата в Барселона, за битката срещу избора на Гешев и организиране на протести и акции срещу управляващата ни мафия и борбата ни с БОЕЦ за справедливост и правосъдие - до 5 години затвор!

ЗА разкриване на мракобесието и лъжите на щаба и правителството за ОТКАЗИТЕ да се тестват контактни и да се поставят под карантина, което доведе до взрив на заразата във Видин и други населени места - глоба от 10 000 до 50 000 лева.

ЗА разкриване на 16 милиарда ДДС и десетки други далавери и схеми на наглите - три години затвор

ЗА упоритост и последователност в отстояване на кауза и цели и отказ да се окажа, пречупя, продам, умра, или замлъкна и спра по какъвто и да е начин - до пет години затвор.

В държавата на мафията за Истината наказват и дори убиват. Мафията убива и мачка непримиримите и ограбва всички.

Стоя зад всяка дума, разкритие и действие на БОЕЦ през всичките години и битки и казано и извършено в лично качество. Битката продължава. Ще я продължа и от ареста, ще я продължа и от затвора. В обвиненията към мен е вписана присъдата на мафията и нейните главатари - Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, нито ОП, или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е алтернатива. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в битката.

И не се страхувайте. БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу мафията и злото, което ни убива. Винаги е имало и сега има смели, честни и достойни граждани, журналисти и магистрати. Можем да се преборим със злото и да си подредим държавата. Можем да живеем свободни в нормална и демократична държава. Можем. Повярвайте в силите си и се отърсете от страха. Тогава ще я усетите, няма как да ви го опиша чувството, ще усетите свободата!

Ще дишате. Ще живеете. Ще мечтаете. Имайте вяра, ще се преборим с всичко.

Битката продължава. Благодаря за подкрепата, бъдете здрави и се стягайте за площадите.

Георги Георгиев 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари