Георги Георгиев: Свинете вече 10 години се опитват да ме вкарат в затвора

0
В същото време и аз, и БОЕЦ водим множество дела срещу институциите-бухалки на мафията и ги бием с 200, като тупани, от което наглите квичат
В същото време и аз, и БОЕЦ водим множество дела срещу институциите-бухалки на мафията и ги бием с 200, като тупани, от което наглите квичат Снимка: кадър Facebook / Георги Георгиев, БОЕЦ

В същото време и аз, и БОЕЦ водим множество дела срещу институциите-бухалки на мафията и ги бием с 200, като тупани, от което наглите квичат

НОВА година с ново обвинение и ново дело!

В първият работен ден на 2024г. ми връчиха поредната призовка, като обвиняем по поредното дело. Завърших 2023г. по същият начин - пак призовка, обвинения и дело.

Страх тресе кочината и БОЕЦ продължава да е враг номер едно за мафията. За мен призовки и обвинения, а Пеевски и Борисов станаха евроатлантици! М@йната ви на мафиотската сглобка!

Вчера огласих информация за подготвяно покушение срещу мен.

Делата срещу мен станаха много. Целта на свинете е да ме вкарат в затвора поне по едно от делата. Десет години вече се опитват. В същото време и аз, и БОЕЦ водим множество дела срещу институциите-бухалки на мафията и ги бием с 200, като тупани, от което наглите квичат. Само през 2023г БОЕЦ осъдихме БУЛГАРГАЗ, два пъти осъдихме Парламента, осъдихме и МВР и два пъти осъдихме и Министерството на правосъдието! А аз все още съм "неосъждан"! Поздравления и нашите адвокати и юристи - Пламен Кирилов, Методи Лалов, Диньо Бозаджиев, Георги Карамфилов и Сашо Кашъмов.

Утре БОЕЦ ще публикуваме втората част от видеото с позора на шефа на Криминална полиция в Стара Загора.

А след това предстоят нови разкрития по ТУРСКИ ПОТОК и руски шпионаж.

До дни ще поднови и натиска за импийчмънт на Радев. Преди това - ОСТАВКА НА КАЛИН СТОЯНОВ!

А мен дори и да ме осъдят няма как да ме спрат. И от затвора ще ръководя БОЕЦ и с бойците ще се борим срещу наглеците превърнали страната ни кочина! Имате думата ми.

Борбата срещу мафията трябва да се води всеки ден и на всички фронтове. Това е начина - бой до дупка!

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Pernik
    Дай нещо за рузенският нерез.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари