Затварят Дунав мост

33
Днес ще бъдат извършени геодезически измервания на мостовото съоръжение на ГКПП "Русе", по време на които преминаването на автомобили ще бъде преустановено
Днес ще бъдат извършени геодезически измервания на мостовото съоръжение на ГКПП "Русе", по време на които преминаването на автомобили ще бъде преустановено Снимка: БТА / архив

Днес ще бъдат извършени геодезически измервания на мостовото съоръжение на ГКПП "Русе", по време на които преминаването на автомобили ще бъде преустановено

Интензивно е движението на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния. На граничните пунктове със Сърбия, Гърция, Република Северна Македония и Турция трафикът е нормален, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на сайта си.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин" ГКПП "Никопол" , ГКПП "Кардам" и ГКПП "Дуранкулак" за товарни автомобили на изход. Днес преди обед ще бъдат извършени геодезически измервания на мостовото съоръжение на ГКПП "Русе", по време на които за кратко преминаването на автомобили ще бъде преустановено. Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/"Липница“ и "Крушари"/"Добромир" се осъществява съгласно договореното работно време от 08:00 до 20:00 часа.

На границата със Сърбия трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. Граничните проверки на ГКПП "Калотина" се извършват на осем работни места за влизащи леки коли и на пет работни места за излизащи леки коли. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Това налага временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. За да избегнат интензивния трафик, пътуващите могат да използват и останалите пунктове на българо-сръбската граница: ГКПП "Брегово", ГКПП "Връшка чука", ГКПП "Стрезимировци", ГКПП "Олтоманци".

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. От "Гранична полиция" препоръчват на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да използват за преминаване освен ГКПП "Кулата" и ГКПП "Маказа", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - ГКПП "Илинден", ГКПП "Златоград", ГКПП "Ивайловград" и ГКПП "Капитан Петко войвода".

През гранични пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония, както и на границата с Турция, трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    Робин худ
    Мръсни долни крадци
  • 2
    2
    Реалист
    Искам да попитам Пенчо... Толкова ли си ненормален, за да разрешиш земедлците да протестират от понеделник до четвъртък (от 08:00 до 23:00). Имаш ли представа колко натрошени трактори и глави ще има? Ненормалник!
  • 27
    1
    Certyf
    Затворете го и го ремонтирайте,както направиха румънците! Стига на час по лъжичка и само да мажем някакви дупки! Трябва ли автомобил да падне в реката и тогава да се задействат институциите?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари