Защо Бойко Борисов изтегля най-верния си човек?

11
Това попита независимият депутат Радостин Василев
Това попита независимият депутат Радостин Василев Снимка: БГНЕС

Това попита независимият депутат Радостин Василев

Финал на процедурата за избор на членове на Конституционния съд. Народното събрание трябва да гласува - кой да заеме двете места на титулярите с изтекъл мандат. Номинациите предизвикаха разгорещен дебат в зала, предава bTV.

В решението е записано, че те трябва да изпълнят деветгодишен мандат, а самият Конституционен съд е излязъл с решение преди време, че мандатът е довършващ – тези съдии ще трябва да довършат седемгодишен мандат.

Първият атакуван от трибуната беше кандидатът на ПП - ДБ Борислав Белазелков. По професионална линия. Последваха атаки и срещу Десислава Атанасова - по политическа линия и че не може да бъде безпристрастна.

Тя е добър парламентарист от престъпна организация ГЕРБ. Професионално възмущение на общността. И ще срине авторитета на съда. Защо Бойко Борисов изтегля най-верния си човек“, попита независимият депутат Радостин Василев.

От ГЕРБ защитиха Атанасова, като посочиха, че е парламентарист с опит.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Спонсор
    СЯ, навремето МАРКУЧА моеше да стане ПРЕЦЕДЕНТ! Не стана! За кво! Ми камиончетата на Цеци Бориславо ва как щяха да минават? Ма вий наис тина си мислите, че помака Чехлю има друга роля! Тоя глупак и досега не е разбрал каква кукла на конци беше! Е, взе пенсия, КОЯТО НЕ Е ЗАСЛ УЖИЛ! А Боко пак краде ли краде?
  • 10
    1
    Защото
    Който управлява и контролира конституционният съд,той държи цялата политическа власт в държавата.Колкото по голямо е лобито,толкова по добре.Ще се менкат закони,закончета и подзаконови нормативни актове.Бойко слуша,пита и е хитър селяк.Пише си домашното и не е блял.Има и съветници и опора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари