Започват езикови курсове в Центъра за продължаващо обучение при Русенския университет

1
Курсовете се провеждат както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение
Курсовете се провеждат както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение Снимка: Архив

Курсовете се провеждат както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение 

Езиковите курсове в Центъра за продължаващо обучение при Русенския университет “Ангел Кънчев” се ползват отдавна с известност сред русенската общественост. Внушителен брой курсисти са се обучавали в тях. Това безспорно се дължи на високото ниво на преподаване - курсовете се водят в съвременна обучителна среда от утвърдени университетски преподаватели, съобщава Дарик Радио

Освен класическите курсове по Европейската езикова рамка - по английски, немски, румънски, испански език и френски език, Центърът за продължаващо обучение предлага и сертификатни курсове по бизнес-английски език за ниво В1 и В2, които ще бъдат водени от опитни преподаватели от катедра “Чужди езици” на Русенския университет. За по-голяма гъвкавост, тези курсове се провеждат както в присъствена, така и в онлайн форма на обучение. А за желаещите да продължат образованието си в чужбина или да потърсят работа зад граница, ЦПО предлага и подготовка за британския стандартизиран тест IELTS.

За повече информация: главен експерт Марияна Янева - тел. : 082-888-406; 0887870341

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Сега
    Започва скубането на пари, за да се напълни джоба на Ристето.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари