Запален комин в квартал "Дружба"

2
При инцидента не са пострадали хора и не са нанесени щети по апартаментите
При инцидента не са пострадали хора и не са нанесени щети по апартаментите

5 сигнала са наложили намесата на огнеборците през вчерашния ден.

В 10:07 часа екип на Първа РСПБЗН е изпратен да гаси запалени отпадъци в контейнер за смет на ул. Стефан Стамболов в Русе.

В 10:50 часа екип на пожарната е пратен в района на гробищния парк в Бяла, но на място се е оказало, че няма пожар, а контролирано изгаряне на отпадъци от граждани.

В следобедните часове екип на беленската служба е реагирал на сигнал за пожар в къща в с. Босилковци. За времето от 13:00 до 17:15 часа огнеборците са работили на адреса. Произшествието е възникнало, вероятно заради неправилно ползване на отоплителни уреди, причинило запалване в заработена греда в коминно тяло.

При инцидента не са пострадали хора, но са нанесени материални загуби, като огънят е унищожил изцяло втория етаж и покрива на къщата.

Вечерта в 19:45 часа пожарникари от Първа РСПБЗН отново са гасили запален метален контейнер, този път на булевард "Цар Освободител" в Русе, а по-късно - между 22:20 и 23:50 часа екип на същата служба е посетил адрес в русенския квартал "Дружба 3", където е имало самозапалване на сажди в комин между 7 и 8 етаж в блок 12. При инцидента не са пострадали хора и не са нанесени щети по апартаментите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари