Задържаха мъж за убийство в село Болярци

2
Престъплението е извършено на 19 юни
Престъплението е извършено на 19 юни

Престъплението е извършено на 19 юни

Пловдивският окръжен съд взе най-тежката мярка за неотклонение спрямо С. А.. Срещу него е повдигнато обвинение за убийството на Г. А., извършено на 19.06.2023 г. в с. Болярци, община Садово, област Пловдив.

Обвиняемият е привлечен към наказателна отговорност за тежко умишлено престъпление, за което Наказателният кодекс предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Съдът прецени, че от доказателствата по делото, събрани до момента, може да се направи обосновано предположение, че С. А. е автор на престъплението, за което му е повдигнато обвинение, съобщиха от съда.

Окръжен съд – Пловдив прие, че при мярка различна от задържане под стража липсва опасност от укриване, но е налице опасност от извършване на престъпление.

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив на 29.06.2023 г. от 10:00 часа.

ЗАБЕЛЕЖКА: Съгласно чл. 16 от НПК обвиняемият се счита за НЕВИНЕН до завършване на наказателното производство с влязла в сила присъда, с която се установява противното.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари