Откритият в шахта мъж е убит на 8 август

0
41-годишният мъж е бил обявен за издирване на същата дата
41-годишният мъж е бил обявен за издирване на същата дата Снимка: БНТ

41-годишният мъж е бил обявен за издирване на същата дата

Двоен арест след жестоко убийство в София, след като вчера останки на мъж бяха открити в шахта. Задържан е мъж, по подозрение, че е извършил престъплението и друг - за укривателство.

Според разследващите убийството е било извършено на друго място във вторник, 8 август, когато е бил обявен за издирване 41-годишен мъж, предаде БНТ.

Към момента е, че живеещите в една от сградите на улица "Георги Раковски" в София вчера подали сигнал за запушена канализация. Предприети са мерки за отстраняване на проблема, но екипът се е натъкнал на човешки останки в шахтата. Веднага е подаден сигнал на телефон 112.

По неофициална информация жертвата е мъж, обявен за издирване от близките си миналата седмица. Разследването за убийството се води от Софийската градска прокуратура. Оттам съобщиха, че престъплението е извършено на 8 август в центъра на столицата. Направените огледи, разпити и събраните доказателства отвели разследващите до заподозрения за убийството, който вече е задържан. По информация на МВР той е 31-годишен, криминално проявен.

Има и още един арестуван. Той е 24-годишен мъж за когото са събрани доказателства, че помогнал на предполагаемия извършител на убийството да избегне наказателно преследване. Какви са водещите версии и мотивите за жестокото престъпление вероятно ще станат ясни утре, когато от прокуратурата обещаха повече информация за случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари