Задържаха 30 фенове на „Левски“ във Велико Търново

0
Запалянковците улучили патрулка със снежна топка
Запалянковците улучили патрулка със снежна топка Снимка: Times.bg

Запалянковците улучили патрулка със снежна топка

Близо 30 фенове на ФК „Левски“, голяма част от които непълнолетни, бяха задържани днес следобед в центъра на Велико Търново около 15:00 часа и откарани в Районното полицейско управление. Непосредствено след като мача Черно море – Левски, който се игра на стадион “Ивайло“, сините запалянковци започнали да хвърлят снежни топки по автомобили и уцелили патрулка. Хулиганската проява се случила в района на театъра, информира Times.bg.

Групата фенове били задържани от полиция и жандармерия и откарани в районното управление. В момента се изяснява самоличността им и се разпитват в полицията. Сините запалянковци са основно от Горна Оряховица, Велико Търново и региона.

Всичките са задържани до 24 часа, като ще бъдат образувани преписки и ще бъде уведомена прокуратурата. Някои от феновете и близки на задържаните смятат, че са арестувани неправомерно, тъй като не са извършили нищо нередно.

Екип на търновската медия е успял да разговаря с една от задържаните, която излиза с протокол от полицията.

Без вина виновни, ние бяхме заградени от страшно много полицаи, а при нас масово бяха деца! Заради една топка! Всички хора да ни гледат че все едно сме престъпници!“, сподели Лучия Луканова.

Times.bg

Георги Стоянов пък бе дошъл до полицията заради непълнолетния си братовчед.

Жива подигравка, към 3 часа минах покрай театъра и ги гледах на една камара събрани младежи на едно място и си викам: Какво става? Че взели и на колегите колите, бусове, все едно са най- големите престъпници! И подигравката почва оттам – наблъскаха деца, младежи, всичко в кюпа- кой където намери! За мен е жива подигравка да бутат детето! Дойдох да прибера братовчед си, който е на 15 години. Аз познавам всички момчета, които са били там – нито правят нещо лошо, нито простотии, просто момчетата са се прибирали от мач!“, сподели разгневен Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Фен
    куууууррр за Ушев, доказано най корумпираната измет
  • 1
    1
    Казанската Афера
    Горките деца,събрали се за кръжока по добро възпитание!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари