За вас, приятели! Малък подарък от бойците, но от сърце!

1
Пореден удар на БОЕЦ срещу Иван Гешев и мафията!
Пореден удар на БОЕЦ срещу Иван Гешев и мафията!

ВАЖНО! ПОРЕДЕН ПРОБИВ!

За вас, приятели и съратници! Малък подарък от бойците, но от сърце!

Днес бяхме уведомени официално, че КПКОНПИ са образували проверка срещу зам. главният прокурор Иван Гешев по сигнала на БОЕЦ за връзките на неговата съпруга със съдружника на Ваклин – главен свидетел на прокуратурата по делото Иванчева-Петрова!

Сигнала на БОЕЦ се основава на публикация на сайта Frognews.bg и е внесен на 20.05.2019г. до ВКП, като на 27.05. (веднага след изборите) прокуратурата разпорежда на КПКОНПИ да извърши проверка за конфликт на интереси и други извършени престъпления и нарушения от Иван Гешев. Това се случва буквално дни, след като бяхме уведомени, че и ИВСС са образували проверка срещу Гешев по сигнал на БОЕЦ.

В МОМЕНТА, в България има образувани проверки от различни институции срещу Главният Прокурор Сотир Цацаров, зам. главният прокурор Иван гешев, премиера Бойко Борисов, вицепремиера Красимир Каракачанов, шефа на КПКОНПИ – Пламен Георгиев и зам. шефа на КПНОНПИ – Антон Славчев! Всички тези проверки са образувани по сигнали на БОЕЦ (включително сигнала срещу Цветан Цветанов), като в голямата си част са по разследвания на Биволъ. Като това са само малка част от подадените от БОЕЦ десетки сигнали за корупция, данъчни, финансови и имотни престъпления срещу десетки лица от най-високите етажи на властта! ПЛЮС десетки наши акции и протести! Мачкаме мафията с нейните бухалки по нейните глави! Длъжни са да образуват проверки, защото сигналите ни са основателни, правно аргументирани и съдържат достатъчно данни за извършени престъпления! Следват гърчове и изпиране, следват ответни удари и репресии срещу нас, но следите остават! Всички тези сигнали са в обсега на наблюдение на мотоноринга на ЕС и влизат в ежегодните доклади на ЕК! Затова ги боли дебелите! Защото БОЕЦ ги разобличаваме и поставяме на колене.

Междувременно срещу нас бяха образувани няколко досъдебни производства по анонимни сигнали изфабрикувани от самата прокуратура! Беше командирован цял екип на ГДБОП до Видин да разпитва членовете на УС на БОЕЦ! А вчера бяхме уведомени, че по прокурорско разпореждане е образувана ревизия на БОЕЦ! за терасаджиите и балконаджиите ревизии няма, но за БОЕЦ има! Преди десет дни мутренска бригада от канал три бе изпратена до Видин за да торзмози председателят на БОЕЦ., Георги Георгиев и съпругата му в продължение на три дни! А миналата седмица стана ясно, че прокуратурата е образувала и проверка срещу биволите отново по фалшив и изфабрикуван от тях самите сигнал! Долна и брутална репресия срещу журналистите от Биволъ разкриващи корупционните схеми на управляващата ни мафия! Практиката с фалшивите сигнали е от десетилетия, но Цацров я превърна в стил на работа, като още 2014г. по такъв фалшив сигнал прокуратурата извърши арести за измислен опит за убийството на Пеевски! Това е схемата – Пеевски и Буда посочват мишените, а прокуратурата фабрикува фалшиви сигнали и удря неудобните и непримиримите! Това се нарича „режим на мутренска диктатура!“ В ход е брутална и мащабна офанзива срещу свободните граждани-бойци и независимите журналисти! Страх тресе сърцата на мафиотите и ченгетата превзели държавата ни и техните слуги.

Зная, че са способни на всичко. Зная, че са способни дори на убийства,за да запазят престъпната си власт и да смачкат непримирите! БОЕЦ показахме, че гражданите сме по силни от мафията и се превърнахме в символ на съпротивата срещу мафията и корупцията и от това свинете озверяват! Колкото повече ни мачкат, толкова подкрепата за БОЕЦ расте. Колкото повече ни заливат с помия в свинските си кенефи, толкова по ясно става, че сме заплаха за тях и хората оценяват действията ни! Няма как да ни спрат!

ГЕШЕВ, ВРЪЧИХА ЛИ ТИ ПРИЗОВКА? СВИКВАЙ! ТОВА ТЕ ЧАКА И ТЕБ, И ЦАЦАРОВ, И БУДА, И ПЕЕВСКИ, И ЦЯЛАТА ВИ ПРЕСТЪПНА БАНДА!

Продължаваме!

Гражданско движение: БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари