БОЕЦ: Гешев и прокуратурата се опитват да блокират действията на МВР по сигнала за кюлчетата и пачките

4
Целта е да покрият следите, уличаващи Бойко Борисов преди МВР да се добере до тях, сигнализират от гражданското движение
Целта е да покрият следите, уличаващи Бойко Борисов преди МВР да се добере до тях, сигнализират от гражданското движение

ВАЖНО!

Гешев и прокуратурата се опитват да блокират МВР в действията им по сигнала на БОЕЦ за кюлчетата и пачките в спалнята на Бойко Борисов!

Точно преди година и половина БОЕЦ внесохме сигнал до прокуратурата по този скандал. Вместо да разследва произхода на средствата и златните активи, както и как Борисов е придобил тези огромни суми, прокуратурата се насочи разследването в посока дали записите са били законни.

Тази практика вече е наложена, като правило в прокуратурата още от времето на Цацаров. Месеци по късно Гешев и прокуратурата обявиха, че са прекратили проверката по сигнала на БОЕЦ.

На 10.12.2021г. БОЕЦ сезирахме и МВР по казуса, като представихме и нова информация, а от министерството веднага обявиха, че започват проверка. Няколко дни по-късно изненадващо прокуратурата обяви, че е изисквала от БНБ информация за кюлчетата и банкнотите по техните видими от снимките означения и номера.

Защо се случва това? На какво основание и по каква проверка Гешев сега иска от БНБ тази информация, след като вече образуваната проверка е прекратена? Какво цели Гешев?

БОЕЦ даваме отговора – Гешев и прокуратурата искат да блокират МВР в тяхното разследване. Чрез искането си до БНБ, прокуратурата ще засекрети информацията, като целта им е да проверят преди МВР до къде ще ги отведат тези следи и ако установят, че те уличават Борисов да могат да ги покрият преди МВР да са стигнали до тях.

Абсолютно по същият начин прокуратурата действа и по разследването за източените десетки милиони от строежа на „Хемус”. Всички усилия на Гешев са насочени да НЕ бъде разкрита схемата, свидетеля да НЕ даде показания и да бъдат прикрити всички следи към крайните получатели на парите. По скандала с пачките и кюлчетата виждаме същото.

Гешев трябва да бъде отстранен незабавно от своят пост! Споделете и подкрепете. Само с гражданска активност и натиск можем да се преборим с мафията.

БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари