За 10 лева ме влачиха по асфалта

3
Жената, която бе грозно бита от нагъл таксиметров шофьор, не сдържа сълзите си
Жената, която бе грозно бита от нагъл таксиметров шофьор, не сдържа сълзите си

Столичанката, която бе грозно бита от нагъл таксиметров шофьор, не сдържа сълзите си, когато разказа за грозната сцена и последиците от нея.

Пред Нова ТВ Полина Александрова се разплака и сподели: „Не съм за 10 лева. Но работя от 15-годишна и изкарвам парите си с пот на челото. Майка ми е най-потърпевша от цялата тази история. Помоли ме да не идвам тук, да не разказвам нищо. Нека този човек знае, че има хора, които изкарват честно парите си”.

"Пътувах за „Бъкстон”. Сумата обикновено излиза към 10 лева. Видях, че апаратът отчита вече 16 лева. Сумата 16 лева ми дойде в повече. Като стигнахме, попитах шофьора колко му дължа, той ми каза: „20 лева с бакшиша”. Дадох му парите, а аз му поисках касова бележка. Попитах го и как се казва, тъй като не видях стикер с името му. Той ми скочи, че по Закона за личните данни съм нямала право да му ги искам. Аз просто си поисках касова бележка. Телефонът ми беше в ръката. Исках да звънна по телефона и когато го отключих, той започна да снима. Това явно го вбеси. Хвана ми телефона, взе да го дърпа и ми го изхвърли през вратата. Стреснах се, той започна да ми вика, че съм била ненормална. Хвана ми чантата и започна да я дърпа и да ме блъска с нея. По едно време чантата ми се разсипа, наведох се да ги събирам и той ми дойде в гръб. Хвърли ме няколко пъти на асфалта. След това се качи в колата си и отпраши с мръсна газ”, разказва пострадалата.

Според нея ситуацията й отключила стара травма. Оказало се, че вследствие на травмата е получила хематом на бъбрека.

От таксиметровата фирма твърдят, че са изрядни и са категорични, че техният шофьор не е могъл да извърши побоя. Ангел Ангелов, управителят на таксиметровата компания казва, че ще уволни таксиджията, ако се докаже вината му. В същото време проверка показва, че таксиметровата фирма има близо 50 акта за различни нарушения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари