Свидетели: Издъхналият таксиметров шофьор е намушкан с нож

1
Негови колеги протестираха в София посред нощ
Негови колеги протестираха в София посред нощ Снимка: 24 часа

Негови колеги протестираха в София посред нощ

Десетки таксита блокираха Орлов мост в знак на протест, след като таксиметров шофьор бе убит в събота вечер в столичния кв. "Разсадника". 

По думите на таксиметровите шофьори те ще протестират, докато не спре агресията на пътя. Колегите на убития млад мъж са категорични, че свадата е станала заради "глупост", пише 24 часа. Десетки коли от различни таксиметрови фирми блокираха Орлов мост и надуваха клаксони въпреки късния час. 

Убитият е бил намушкан, а не пребит.  Скандалът между него и друг мъж започнал след скандал на пътя, причинен от засичане на кръстовището на ул. "Хъшове" и ул. "Рибен буквар". Според показанията на част от свидетелите, нападателят бил пътник в таксито. Те го видели да слиза от колата и да издърпва шофьора. Други казали, че слязъл от втора кола. Тепърва ще се изяснява кое от двете е вярно.

След като двамата мъже били на улицата, 23-годишният нападател скочил на таксиметровия шофьор. Удрял го, извадил и нож и го пробол няколко пъти. Мъжът починал преди да дойдат линейка и полиция. Нападателят е задържан.

Убитият мъж от 10 години работел като таксиметров шофьор. Той бил баща на 3 малки дъщери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари