Яне Янев се завърна с конспирация за "Великото преселение на ромите" от Гърмен

0
Кметовете-феодали си отглеждат местни политически котараци ... полиция, и данъчни, и банки
Кметовете-феодали си отглеждат местни политически котараци ... полиция, и данъчни, и банки

Бил съм народен представител от Благоевградски избирателен район. Това ме задължаваше да познавам проблемите на хора. Още тогава определих Ахмед Башев за феодал и казах, че ще има втора Катуница. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ лидерът на РЗС Яне Янев.

Башев е седнал миналата година и е преценил, че не му стигат около 600-700 гласа, за да бъде избран за кмет. Тогава е започнало великото преселение в ромския катун. Това преселение е продължило до преди няколко седмици. В Гърмен се обединиха българи християни и помаци, които се обявиха срещу престъпността и беззаконието.

Сегашната кметица на Гърмен беше в лагера на Башев, но после премина в лагера на Алиосман Имамов. Скараха се с Башев и се стигна до тук. В ДПС има два лагера, които водят война. Тя не е на политическо ниво, а на бизнес. Кметовете-феодали си отглеждат местни политически котараци като им подхвърлят от време на време някоя тлъста мръвка. Кметовете-феодали държат и полиция, и данъчни, и банки.

Тези кметове си мислят, че са над закона и държавата, категоричен беше съветникът на премиера. ДПС от последните два мандата има нов етнически модел и той е обърнат изцяло към ромите.

За ДПС ромите са биологически единици за гласуване, които са много евтини. Голяма част от българските мюсюлмани вече не вярват на ДПС. Това най-ясно личи в Кърджали, където ДПС губят гласоподаватели. Точно за това ДПС се обръща към ромите, разкри Янев. Съдебната реформа е много голяма тема. От РЗС многократно сме развивали тезата, че трябва изцяло нова Конституция. С кърпежи няма да оправим положението, завърши той. 
 

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари