Wizz Air стартира полети между София и Санкт Петербург

0
Полетите ще се изпълняват два пъти седмично
Полетите ще се изпълняват два пъти седмично

Те ще се изпълняват два пъти седмично – в сряда и събота

Wizz Air стартира най-новия си маршрут от София до Санкт Петербург. От 15 декември 2021 всички български пътници ще имат възможност да открият историческите забележителности на Санкт Петербург.

Полетите ще са два пъти седмично – в сряда и събота. Всички пътуващи вече могат да резервират билети до красивия руски град на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Тъй като ограниченията за пътуване могат да се променят, Wizz Air съветва пътниците да проверяват правилата за пътуване непосредствено преди заминаването си.

Картата за планиране на пътувания на WIZZ (WIZZ Travel Planning Map) е удобен инструмент в това отношение и има за цел да помага на пътниците да проверяват лесно и бързо текущите ограничения за пътуване в страните от мрежата на авиокомпанията. Цветно кодираната карта вече е оптимизирана за мобилни устройства и покрива всички възможните дестинации, от които българските пътници могат да започнат пътуването си и включва важни линкове към правителствени уебсайтове и всякакви формуляри, които трябва да бъдат попълнени преди заминаване.

Добавяйки WIZZ Flex към резервацията си, пътниците могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят или просто желаят да пътуват на друга дата или до нова дестинация, те могат да променят резервацията си за всеки друг полет на WIZZ по свой избор.

Робърт Кери, президент на Wizz Air Group, заяви по време на пресконференция днес: „Щастливи сме да стартираме нов маршрут на Wizz Air, който свързва Санкт Петербург със София. Този важен момент за пореден път доказва ангажимента на Wizz Air да създава все повече и все по-изгодни възможности за пътуване за българските пътници. Нашият екипаж очаква с нетърпение да посрещне клиентите на борда на нашата млада и модерна флотилия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари