Блокираните пътници на летище Франкфурт-Хан са настанени в хотел

1
Според сайта на летището отлаганият полет за София е планиран за 23:00 часа местно време тази вечер /Снимката е илюстративна/
Според сайта на летището отлаганият полет за София е планиран за 23:00 часа местно време тази вечер /Снимката е илюстративна/

150 пътници на полет от Франкфурт-Хан за София са изкарали цялата нощ в самолета, с който е трябвало да летят за София.

Полетът на авиокомпания „Уиз еър“ е отлаган многократно с различни обяснения.

В началото им казали, че полетът ще закъснее с 30 минути, тъй като пистата е заледена. След половин час пък отложили с още излитането, тъй като самолетът бил замръзнал.

След това се наложило отново да чакат почистване на пистата - поне според обясненията на екипажа.

В крайна сметка така и не излетели, а на летището нямало кой да отвори вратите и да позволи на пътниците да напуснат самолета.

Наложило се хората да останат в него до 7 сутринта.

Сред пътниците има и 12 бебета.

Българите смятат да съдят „Уиз еър“ (Wizz Air) колективно, както и да настояват за обезщетение. Авиокомпанията не отговаря на въпроси за случая.

От авиокомпания „Уиз еър“ заявиха пред БНР, че в момента всички пътници са настанени в хотел, осигурени са им напитки и храна.

Според сайта на летище Франкфурт-Хан полетът за София е планиран за 23:00 часа местно време тази вечер, което означава кацане в София около 2.00 часа след полунощ българско време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ivo
    Пьлни идиоти!Пьтува ли се сега!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари