Wizz Air пусна извънредни полети между България и Великобритания

1
Компанията обясни как пътниците ще бъдат обезщетени заради анулирането на полетите
Компанията обясни как пътниците ще бъдат обезщетени заради анулирането на полетите

Компанията обясни как пътниците ще бъдат обезщетени заради анулирането на полетите

Wizz Air добавя извънредни полети днес между България и Великобритания.

Това съобщиха от авиокомпанията.

Те са планирани за днес, 24.12, за да дадат възможност на българските граждани в Обединеното кралство да се завърнат в родината си за коледните и новогодишните празници. Полетът, за който все още могат да бъда закупени билети, е Лондон Лутън – София, днес, 15:30 – 20:40 ч. Останалите три извънредни полета от британската столица – два до София, са вече разпродадени, и един до Варна – излетя тази сутрин.

Междувременно, Wizz Air ще продължи да изпълнява полети от Великобритания до страни, които не са наложили забрана за полети, пристигащи от Обединеното кралство, и ще продължава да следи отблизо обстановката в случай на нужда от добавяне или отмяна на полети.

Пътниците, които са засегнати от анулирането на полети в резултат на националните забрани за полети от Обединеното кралство ще имат възможността да получат 120% от първоначално заплатената тарифа като кредит в техния WIZZ акаунт, 100% възстановяване на сумата или безплатна резервация за нова дата. Пътниците, които са направили резервацията си чрез туристическа агенция или онлайн платформи за пътуване, трябва да се свържат с тях за допълнителна информация и възможности за компенсации.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари