Wizz Air остави 70 българи в Рим до понеделник

0
Авиокомпанията не е осигурила обяд на пътниците, сред които има деца и възрастни хора
Авиокомпанията не е осигурила обяд на пътниците, сред които има деца и възрастни хора Снимка: Габриел Драгиев / TravelNews

Авиокомпанията не е осигурила обяд на пътниците, сред които има деца и възрастни хора

Полетът на Wizz Air в петък (21 октомври 2022 г.) от Рим до София е отменен заради стачка на служителите на италианските летища и авиолинии.

Това установи репортер на TravelNews, който е трябвало да пътува със същия полет. Всички 70 българи, които е трябвало да се върнат в София, цял ден са останали на летището да чакат полет за връщане и информация.

По-късно следобяд Wizz Air решава да прехвърли пътниците за следващия полет от Рим до София, който е чак в понеделник. Авиокомпанията осигурява безплатно настаняване на хората в Silva hotel splendid в село Фиуги, до Рим. Извозва ги до там, като им осигурява само закуска и вечеря. Не им осигурява обяд въпреки, че вината не е тяхна.

В групата от 70 човека има малки деца и възрастни хора.

"Не е нормално да няма обяд след като има хора без достатъчно пари. Някои нямат и кредитни карти", коментираха пътници. Те са очаквали Wizz Air да организира връщането им през други летища или да изпрати допълнителен самолет да ги прибере. А не да останат чак до понеделник. Някои са на работа и имат проблем вече с работодателите си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари